Важлива інформація для інвесторів компанії «НоваБудова»

16.04.2022

Шановний інвесторе компанії «НоваБудова»!

Висловлюємо Вам свою повагу.

Сподіваємось, що в цей тривожний час Ви та Ваша родина знаходитесь у безпеці.

Відповідно до довідки, виданої Торгово-промисловою палатою України від 28 лютого 2022 року № 2024/02.0-7.1, засвідчено настання форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) з причин військової агресії російської федерації проти України, що стало підставою введення воєнного стану в Україні.

На період дії вищезазначених обставин сторони приватно-правових відносин звільняються від відповідальності в порядку, передбаченому відповідними умовами договорів за невиконання чи неналежне виконання своїх зобов’язань, проте лише у випадку дійсної неможливості їх виконання.

Також повідомляємо, що неодмінною складовою підтримання економіки України в цей складний час є відновлення всіх механізмів, які забезпечують сплату податків, зарплат, оплату вартості підрядних робіт та інших складових для підтримання державного бюджету та добробуту населення.

Роками «НоваБудова» підтверджувала репутацію надійного партнера в сфері нерухомості. Тому з метою забезпечення закінчення будівельних робіт та якнайшвидшого введення будинків в експлуатацію компанія «НоваБудова» повідомляє про можливість здійснення Вами оплати вартості нерухомого майна відповідно до умов укладених Договорів, починаючи з 18 квітня 2022 року.

У свою чергу, інвесторів, перед якими компанія «НоваБудова» виконала свої зобов’язання щодо передачі нерухомого майна, наполегливо просимо оплатити наявну заборгованість з оплати вартості нерухомого майна.

Ми завжди на зв’язку, тому в разі виникнення питань звертайтесь за контактним номером телефону: +38 (067) 224 45 40.

Зичимо миру та здоров’я! Слава Україні!