Благодійний ярмарок ДОБРА, який дасть шанс Марку ходити!

27.11.2018
Благодійний ярмарок ДОБРА, який дасть шанс Марку ходити!

25 листопада 2018 року, в ЖК «Щасливий» на Петропавлівській Борщагівці компанія «НоваБудова» і громадська організація «Новий Шлях» приєдналися до активістів нашого комплексу: Ірині Руденко та Ірині Мочинській, і разом організували Новорічний Благодійний ярмарок Добра для маленького Марка, щоб здійснити його мрію — ходити!

Для дітей та дорослих була представлена концертна програма, ляльковий театр, майстер-класи. Публіку розважали аніматори, фокусник, а також всі охочі могли сфотографуватися біля фотозони і отримати подарунок від святого Миколая.

Активісти для відвідувачів пропонували безліч ласощів, випічки, м'яких іграшок і різних виробів. Усіх охочих зігрітися пригощали смачною юшкою від кафе «Dialog у Белли». До приготування ласощів приєдналася і відомий блогер Ольга Матвій, у якої 2 млн підписників на YouTube. Всі виручені кошти підуть на обстеження Марка в клініці Німеччини.

Маленький Марк народився у звичайній родині, у Вінницькій області. Коли мама Ірина була на 35-му тижні вагітності, їй сказали, що плід завмер і потрібно терміново викликати штучні пологи. Лікарі були впевнені в правильності поставленого діагнозу і «витягали» дитину, як могли, при цьому пошкодили йому суглоби. А малюк вижив! Тепер, коли Марк трохи підріс, у нього є всього одне бажання — ходити. Дитину є шанс вилікувати, відправивши його у клініку, до Німеччини, а для цього потрібні гроші.

На ярмарку вдалося зібрати більшу частину суми, що вистачить тільки на транспортні витрати до Німеччини.

Ті, хто бажає підтримати маленького Марка, і ще не встиг це зробити, можете відправити пожертвування на рахунок його мами, Ярошенко Ірини: 5168 7426 0242 9023.

Ми бажаємо дитині якнайшвидшого одужання, і дякуємо всім тим, хто прийшов на захід підтримати сім'ю Ярошенків.