Будівництво триває: етапи робіт в ЖК «Щасливий» у Львові

11.08.2017

Раді своєчасно інформувати вас про хід будівництва у нашому комплексі.

Наразі в першій черзі йдуть роботи з улаштування монолітних залізобетонних перекриттів на останньому 16-му поверсі. Паралельно тривають фінальні роботи з кладки стін. Для зведення стін будинків в ЖК «Щасливий» у Львові ми використовуємо керамічні блоки. Цей матеріал відомий надійністю, гарними теплоізоляційними та звукоізоляційними властивостями. А завдяки його формі, що має рівні та рифлені грані, система його монтажу унеможливлює виникнення зазорів і щілин, з яких може потрапляти холод. Таким чином, будинок краще зберігатиме тепло взимку і протидіятиме вологості.

В той самий час на об’єкті вже виконується розведення сантехнічних труб і електрики на другому поверсі. Також, як ми повідомляли раніше, йде активне засклення будинку. Вікна профільної системи «КВЕ Optima» встановлено вже до 3-го поверху і починається їх монтаж вже на 4-му поверсі. Крім цього тривають підготовчі роботи для будівництва 2-ї та 3-ї черг по вулиці Біговій, 13.

Придбайте нову квартиру за вигідною ціною цього літа – 12 000 м/м2! Дізнавайтесь про наявні планування, можливості розтермінування та акції дізнавайтеся у наших менеджерів у відділі продажу по вул. Чайковського, 26 або за телефонами: ‎(032) 229-57-99, (‎067) 562-29-34. Чекаємо на вас!