Нова квартира у готовому ЖК: новини будівництва 8-ї черги у Петропавлівці

28.07.2017

При виборі та покупці квартири багато вирішує готовність будинку, а також самого комплексу. Кожен сам обирає зручний етап для інвестування. Але, звісно ж, завжди набагато простіше заїхати у готовий комплекс, вже наповнений своїм життям, зручною інфраструктурою і приємно оформленою територією. Для такого випадку, пропонуємо вам розглянути квартири в нашому останньому об’єкті в будівництві у ЖК «Щасливий» в Петропавлівці.

8-ма черга в комплексі, по вул. Оксамитовій, 20, зараз перебуває на етапі динамічних будівельних робіт. У збудованій першій секції будинку 20-А, триває робота над фасадом з внутрішньої сторони будинку. Зовнішня частина фасаду цієї секції готова. Роботи у квартирах також фактично завершені, залишається тільки монтаж газових котлів. Квартири вже закриті й чекають на своїх власників. У під’їздах покладено плитку і виконується фарбування.

В квартирах 3-4 секцій, під номером 20-Б, тривають штукатурні роботи і скоро розпочнеться виконання стяжки. В 5-6 секціях будинку, по Оксамитовій, 20-В, йде кладка цегляних стін на рівні 10-го поверху. Особливо активно просуваються роботи у сьомій, восьмій та дев’ятій секціях будинку 20-Г, де паралельно зводиться коробка будівлі та проводиться монтаж міжквартирних перегородок. Квартири і сам будинок вже можна подивитися з нашими менеджерами.

Поспішіть дізнатися про доступні планування і придбати свою квартиру в останньому домі готового і наповненого комплексу. Телефонуйте у відділ продажів ЖК «Щасливий» за телефонами: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06. Будемо раді підказати і показати!