«НоваБудова» запрошує на фестиваль «Всі разом за сім’ю»

01.06.2017

Будівельна компанія «НоваБудова» прагне щоб в Україні будувалися тільки міцні та щасливі сім’ї! Саме тому ми долучилася до підтримки чудового фестивалю нашої країни – «Всі разом за сім’ю»! Це унікальне сімейне свято для киян, що проводиться вже вдруге, відбудеться 3-4 червня на Поштовій площі.

Для дітей у ході заходу передбачені надувні батути і гірки, вуличний кінотеатр, різні творчі секції, ігрові навчальні програми, заняття з англійської мови, розвиваючі ігри, конкурси з призами, аквагрим, солодощі та різноманітні шоу.

На спортивних майданчиках будуть проводитися родинні змагання, де буде обрано «Найспортивнішу сім’ю», а також естафети, тренажери та багато іншого.

Також в програмі навчальні секції та консультування, які будуть корисні як сімейним парам, так і тим, хто лише планує та думає про шлюб. Вони порушать актуальні сімейні теми і питання психології, темпераменту, вирішення кризових ситуацій і рецепти збудування дійсно щасливої родини. Приємним подарунком для гостей фестивалю будуть романтичні локації з фото-зонами для гарних фотографій на згадку.

На всіх присутніх чекатиме смачне частування, пісенні, акробатичні та інші номери, а також розіграш цінних призів від партнерів фестивалю. Спеціальним гостем яскравої вечірньої шоу-програми буде відома група «Друга Ріка».

Приходьте та долучайтеся до чудового сімейного свята нашої країни разом з ЖК «Щасливий» та «НоваБудова»!