Осіннє сімейне свято та розіграш авто!

22.10.2018

Осіннє сімейне свято та розіграш авто!

 

В суботу, 20 вересня в Софіївській Борщагівці, у нашому комплексі ЖК «Щасливий» відбулося осіннє сімейне свято. Вже з ранку у дворі панувала святкова атмосфера: надувні кульки, гарна музика — все це запрошувало жителів, інвесторів і гостей, а також налаштовувало їх на хороший сімейний відпочинок. Двір швидко заповнився відвідувачами заходу.

Для дітей у комплексі були встановлені батути, велика гірка і банджо, де вони могли пострибати та отримати порцію екстриму. У встановлених наметах маленьких відвідувачів свята чекав аквагрим, робототехніка і різні розвиваючі ігри.

Звичайно ж, ніяке свято не відбувається без смаколиків. Солодка вата була приємним сюрпризом для дітей, а дорослі могли зігрітися гарячим чаєм та кавою від наших друзів з кафе «Coffee & Flowers». «Готель 365», який є нашим партнером, надав можливість придбати набір з бургера і картоплі фрі за мінімальною вартістю.

Зі сцени лунала гарна музика, жарти від ведучого Андрія Макаренка і проводилися різні конкурси для присутніх. Тут можна було перетягувати канат між Києвом і Львовом, розповідати вірші, співати пісні, бажати присутнім всього найкращого і просто веселитися. Така невимушена атмосфера упереміш з періодичними розіграшами призів дитячої та дорослої лотереї занурювала в атмосферу свята і підтримувала основну інтригу. Нею став розіграш головного призу — автомобіля Volkswagen Polo.

Щасливим володарем авто, став інвестор компанії «НоваБудова» і житель комплексу ЖК «Щасливий», що в Софіївській Борщагівці — Овсієнко Володимир Васильович! Саме його лотерейний квиток витягла з лототрону телеведуча Ольга Фреймут.

 

Ми щиро раді, що головний приз дістався саме цій людині. Це його перше авто, яке, ми сподіваємося, надасть йому комфорт у пересуванні. Щиро вітаємо Володимира Васильовича і бажаємо йому ЩАСТЯ!