Фотошпалери, які змінюють свідомість

16.05.2017

Дуже часто в нашому інтер'єрі не вистачає яскравих фарб, які будуть здатні підняти нам настрій або, навпаки, заспокоїти після складного трудового дня. Для цього господарі вдаються до різних ідей, змінюють штори, вішають картини або привносять декоративні предмети для прикрашання кімнатного простору.

Трендом 2017 року, як ніколи, стали повноцінні фотошпалери на всю стіну, які переносять вас в інший світ і захоплюють своєю картиною. Популярність такого виду оформлення принесло сучасне захоплення фотографією, а також бажання зробити покриття стін універсальним і неповторним. Для того, щоб замовити фотошпалери, вам необхідно визначитися з вибором зображення та звернутися за допомогою до дизайнера. Розширення фотографії повинно бути підходити для друку і, можливо, вам знадобляться додаткові колірні елементи, щоб підкреслити красу фото.

Якщо у вас немає на прикметі конкретної пропозиції, ви завжди можете вибрати ілюстрацію, яку запропонує салон. Там додаткова допомога не знадобиться - все вже буде підібрано до настінного друку.

До речі, якщо ви хочете поклеїти фотошпалери на всю стіну - це дуже збільшить простір, а декорування зображеннями може навіть завищити стелі.

Вітальня кімната






Кухня





Дитяча кімната






Спальна кімната