Вболіваємо разом: компанія «НоваБудова» стала титульним партнером СК «Чайка»

22.04.2017

Поширення здорового способу життя серед українців є одним з важливих напрямів діяльності компанії «НоваБудова». Саме тому компанія приймає активну участь у підтримці спортсменів та спортивних команд. Шанувальникам футболу Києво-Святошинського району буде приємно дізнатись, що серед таких команд опинився місцевий футбольний клуб «Чайка».

СК «Чайка» заснований у 1976 році у Петропавлівській Борщагівці. У 2010-2011 роках команда стала чемпіоном Києво-Святошинського району, а також володарем районного кубку. У 2011, 2013 і 2014 роках ФК «Чайка» став віце-чемпіоном Київської області, а на додачу у 2013-му виборов кубок України серед аматорів. В минулому році «Чайка» здобула перемогу на чемпіонаті Київської області й стала володарем супер-кубку області 2015 року. Таким чином, в сезоні 2014-2015 команда вийшла на новий рівень і прийняла участь в кубку України серед професіоналів, де у 1/32 – одержала перемогу над ФК «Енергія» (Нова Каховка), але згодом поступилась ФК «Карпати» (Львів) у 1/16 фіналу. У 2016 році в планах команди прийняти участь у першості України серед аматорських команд. А головне, територіально стадіон СК «Чайка», де проводяться тренування та ігри команди, розташований лише у 650 м від ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці! Тому, можливо, вже зовсім скоро наші діти зможуть поповнити лави гравців СК «Чайка» і здобувати нові футбольні перемоги як районного, так і всеукраїнського масштабу.

З 2016 року компанія «НоваБудова» є титульним партнером СК «Чайка». Зичимо надихаючих успіхів та нових перемог футболістам!