Ваш найкращий вибір: ЖК «Щасливий» у Петропавлівці!

19.04.2017

ліс і озеро – фактично під вікнами.

- Важливо, що квартири від забудовника – з документами і безвідсотковою розстрочкою. Є різні цінові «пакети» (при 100% виплаті Ви отримуєте найбільшу економію). До того ж – при будь-якій виплаті в суму включено двокамерні вікна КВЕ (німецький бренд), двері Класик «Саган», італійський газовий котел Quasar D, радіатори, а також – постійні знижки від наших партнерів на побутову техніку, меблі та матеріали для ремонту. Підведено електрику, воду, каналізацію, газ, опалення – автономне.

- Будинки нові і здаються вчасно. Раніше запланованих строків введено в експлуатацію будинки на Леніна, 10-А (у грудні 2013 р.), 10-Б (у червні 2014 р.), 10-В (у серпні 2014 р.), інтенсивно йдуть до здачі 10-Г (серпень 2015 р.), 10-Д (грудень 2015 р.). Окрім того, після здачі будинки продовжує обслуговувати власний ЖЕК.

Будівництво відбувається активними темпами:

В будинку на Леніна, 10-Д мулярі закінчують спорудження з цегли 1-го поверху. Це вже 5-та черга будівництва житлового комплексу «Щасливий», що розташований у Петропавлівській Борщагівці, всього в 600 метрах від Києва.

У будинку на Леніна,10-Г, в якому зараз найактивніше іде продаж квартир:

- завершується встановлення металопластикових вікон марки КВЕ;

- у квартирах та під’їздах будинку малярі закінчують штукатурити;

- розпочалися роботи по залиттю стяжки підлоги;

- активно йдуть фасадні роботи по утепленню та декору будинку.

Шановні мешканці будинку на Леніна,10-В, до Вашого будинку вже підключили всі комунікації: газ, воду, електроенергію.

- будівельники закінчують оздоблення прибудинкової території;

- незабаром розпочнеться підписання актів «прийому-передачі» і видача ключів.

У будинку на Леніна,10-Б:

- будівельники монтують накриття для офісних приміщень;

- мешканці будинку завершують підписання актів «прийому-передачі», а хто вже підписав – активно роблять ремонти у своїх оселях.

Хочете купити? Телефонуйте зараз, поки ще є 1-, 2- 3-кімнатні квартири та офіси для бізнесу Вашої мрії: 044-228-63-61, 067-990-46-46. Ціни Вам сподобаються!

Фото