Інтерв'ю зі щасливою сім’єю в ЖК «Щасливий»

21.04.2017

Компанія «НоваБудова» має чудову традицію організовувати відкриття своїх житлових комплексів. У жовтні 2015 відбулося таке свято в ЖК «Щасливий» на вул. Леніна в Петропавлівській Борщагівці. Багато хто з мешканців на цьому святі виграв цінні призи, а головний приз дістався Дмитру й Тані. Ми вирішили взяти в цієї родини інтерв’ю. Багато з відповідей Вам обов’язково будуть актуальні при купівлі квартири!

- Таня і Діма, нещодавно ви надіслали на адресу компанії «НоваБудова» чудові світлини з мандрівки. Чи можете ви назвати себе щасливими і чому? Як ви відпочили взагалі?

- Так, ми думаємо, що ми – щасливчики, тому що в нас є найголовніше. Це наша сім’я, чудовий синочок, своє житло, в якому ми почуваємося щасливими! І завдяки Євгену Петровичу (Є.П. Савочка, генеральний директор компанії «НоваБудова», – примітка автора), який організував свято, ми стали щасливчиками поїздки в Єгипет. Відпочинок прекрасний: море, сонце і ми… Для нас це був найкращий відпочинок, так як ми ще не бували закордоном. Все було просто казково, і все включено!

- А що потрібно знати, перш ніж прилетіти в Єгипет?

- Що може бути затримка рейсу, а то для нас це була така паніка! Ще – що не можна вивозити мушлі, корали, картини з папірусу без дозволу, а то – штраф…

- Чи схоже житло від компанії «НоваБудова» на помешкання єгиптян? Що здивувало там?

- Ви знаєте, єгиптянам ще дуже далеко до такого житла, яке будує компанія «НоваБудова». Ми там побачили, як живуть люди-бедуїни, в яких замість житла – звичайний намет, і той недобудований, ні світла, ні води. Шкода їх стало, але ми зрозуміли, що потрібно цінувати те, що в тебе є, вони, ми думаєм, також щасливі люди, як і ми.

- Чи пам’ятаєте ви номер свого щасливого квитка, коли виграли путівку в Єгипет?

- Таке ми ніколи не забудем: №96 – наш щасливий квиток, тому що після цього нас із ним дуже багато що пов’язує!

- А було передчуття, що ви виграєте саме путівку?

- Ми про путівку взагалі і не думали, хотіли дуже плазму на 32 дюйми, нам її не вистачає. Але, коли вже всі призи розіграли, я стояла і молилася, мої руки були на грудях, а білет – у правій кишені. І коли я побачила, що Оля (Ольга Фреймут, – примітка автора), витягнула білет синього кольору (нашого будинку), і почула цифру 9, я тоді вже подумала, що це ми! І коли вже вийшли на сцену сім’єю, в мене зразу друга думка: а закордонний паспорт у мене на дівочому прізвищі, що ж робити? Але все вирішили завдяки друзям – компанії «НоваБудова».

- Ви провели на святі відкриття комплексу весь день, це явно свідчить про вашу цілеспрямованість та віру. Розкажіть, як ви вибирали житло, якими критеріями вибору керувалися?

- Так, ми були на святі цілий день, і активно брали участь у всіх конкурсах. Із вибором житла в нас усе просто: все розпочалось іще на початку 2013 року, ми зробили вклад у житло першого будинку, 10-А, але ми не розглядали інших варіантів, нам запропонували вкласти фінанси і не переживати, тому що забудовник надійний, і ми повірили – й не розчарувалися. У нас була ціль: своя, хоч і маленька, квартира. Ми розуміли, що це не Київ, але це 5 хв до метро, нас це не злякало, тому що любимо цей район. В нас немає критеріїв, тому що ми прості люди, і нас влаштовує те, як будує наш забудовник.

- Чи задоволені ви своїм вибором квартири?

- Ще й як! Ми задоволені, і син задоволений – такі дитячі майданчики! Все дуже-дуже гарно, і головне – свіже повітря.

- Що вам найбільше подобається у вашій квартирі і загалом у комплексі «Щасливий»?

- У квартирі – все подобається: затишок, гармонія, нові мрії, любов. Але ми ще не закінчили ремонт і не вдихнули на повні груди того бажання й задоволення, що ось і все, йдемо тільки вперед, до своїх мрій. А комплекс у нас – чудовий. Тим паче – буде свій дитячий садочок, і поряд, що не потрібно нікуди їхати! В якому живуть прекрасні люди, і де в нас з’явилися нові друзі, які нас підтримують.

- Як довго ви чекали на свою квартиру?

- Ми одружилися в жовтні 2011, а купили квартиру в 2013. Правда, заселилися в неї на Новий рік 2015, а другу квартиру нам не довелося чекати: ми в один день продали і в той же – купили. Ось такі ми щасливчики!

- Чи рахували ви, за який час окупиться квартира у порівнянні зі зйомним помешканням?

- Нам не довелося винаймати житло. Ми жили з батьками чоловіка.

- Які переваги власного житла взагалі ви можете назвати?

- Перевага одна, і ми думаємо, що всі з цим будуть згодні: немає значення, яка це квартира, чи 1-2-3-4-5 кімнатна, головне – вона ВАША і ви в ній господарі!

- Скажіть, що потрібно знати людям, які планують купити квартиру?

- Що в нас прекрасна транспортна розв’язка, поруч всі – магазини, метро, свіже повітря, а головне – надійний забудовник, який як сказав, так це і буде, що всі будинки здалися раніше вказаного терміну.

- Чи вірите ви, що вам ще не раз пощастить у ЖК «Щасливий» і на чому ґрунтується таке відчуття?

- Компанія «НоваБудова» – вони для нас стали дійсно рідні, тому що ми вже знайомі з усім керівництвом, менеджерами продажу, всі прекрасні ввічливі люди і головне – ідуть нам на зустріч із будь-яких питань. Ми думаємо, що нам ще пощастить, і не раз, адже будівництво ще не закінчене і будуть іще свята та конкурси. Ми вдячні від усього серця всій компанії за поїздку, розуміння, підтримку і взагалі за те, що ви є і будуєте! Божого вам благословення.

- Сподіваємося, що в нашому комплексі багато по-справжньому щасливих людей! Дякуємо вам за розмову і бажаємо комфортного проживання!

P.S.: Щаслива сім’я поділилася маленьким секретом незмінного успіху. Дмитро веде блокнот, у якому вони з Танею записують спільні мрії – і обов’язково вказують час, до якого вони мають здійснитися. Таня розповіла, що на початку вже цього року Дмитро відкрив блокнот, і вони згадали, що записували поїздку за кордон, до того ж було вказано, що це має бути подорож саме в Єгипет! Таня охарактеризувала свої враження від мандрівки словом «зачарування». Родина вже поставила цілі на 2016 рік. Візьміть собі і Ви цей спосіб здійснення мрій!

Фото