ЖК “Щасливий” на Петропавлівці: переконайтесь у якості на власному досвіді!

21.04.2017

Шановні клієнти та всі охочі придбати квартиру в ЖК “Щасливий” в Петропавлівській Борщагівці. Із радістю нагадуємо вам, що вже два будинки нашого комплексу цього району здані в експлуатацію: будинок на Леніна 10-А та на Леніна 10-Б, а останній ще й з випередженням терміну здачі на 6 місяців!

   На сьогодні в будинку по Леніна 10-А встановлено поштові скриньки, тому мешканці  вже можуть отримувати  листи, пресу та різноманітні повідомлення. Також закінчився монтаж ливнівки.

   На Леніна 10-Б уже відбувається оздоблення прибудинкової території, викладають тротуарну плитку. Також у квартирах встановлюють підвіконня. По всьому будинку вже закінчено фарбування та оштукатурювання під’їздів.

   В сусідньому будинку, на Леніна 10-В, завершуються внутрішні роботи по залиттю стяжки в квартирах та оштукатурюванню стін. Активними темпами відбуваються фасадні роботи по утепленню будинку.

   В будинку на Леніна 10-Г, це вже 4-та черга будівництва, розпочинається будівництво 7-го поверху! Паралельно будівельники зводять перестінки у квартирах. В 5-тій черзі, на Леніна 10-Д, завершується залиття монолітної плити перед будівництвом цокольного поверху.

   Компанія “НоваБудова” з року в рік доводить надійність та стабільність на ринку нерухомості, даруючи своїм клієнтам квартири європейської якості. Вже збудовано та здано в експлуатацію 8 будинків, які знаходяться в м.Вишневе, Софіївській та Петропавлівській Борщагівці. Більше 800 родин уже відсвяткували новосілля у власних квартирах.

  Тому завітайте до наших відділів продажу та переконайтесь у надійності нашої компанії на власному досвіді! За детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 044-228-63-61 та 067-990-46-46.