ЖК «Щасливий» на Петропавлівці – разом до перемоги!

22.04.2017

    Шановні власники квартир ЖК «Щасливий» на Петропавлівці  та майбутні інвестори компанії «НоваБудова»!  З радістю хочемо повідомити вам про останні «щасливі» новини.

    Нагадуємо, що першу чергу будівництва ЖК «Щасливий» по вулиці Леніна, 10-А введено в експлуатацію в січні цього року. У 216 квартир цього будинку активно заселяються мешканці.

    Сусідню ІІ чергу будівництва ЖК «Щасливий» введено в експлуатацію у липні цього року, тож на Леніна, 10-Б вже завершуються роботи з благоустрою прибудинкової території. В кожному під’їзді уже встановлені радіаторні батареї та домофони.

    На фінальній стадії виконання фасадні роботи у ІІІ черзі будівництва на Леніна, 10-В. У будинку розпочато розводку газових труб до квартир, на кухнях одразу монтують і газові котли. Вже поставили лічильники на воду. По квартирах встановлюються якісні вхідні двері. Розпочинаються роботи по монтажу ліфтів. Активними темпами просуваються малярні роботи у під’їздах. У нежитлових приміщеннях відбуваються електромонтажні та сантехнічні роботи.

     У наступній черзі будівництва – Леніна, 10-Г – активними темпами споруджують уже 9-й поверх. На готових поверхах відбувається монтаж міжкімнатних перегородок і одразу ж електрики та сантехніки роблять розведення основних комунікацій по квартирах. Паралельно відбувається встановлення вікон.

    Завершується будівництво цокольного поверху у V черзі будівництва, що на Леніна, 10-Д. Паралельно на цьому об’єкті виконуються роботи з гідроізоляції цокольних приміщень.

    У будинках є і приміщення, призначені для підприємницької діяльності, а це означає, що там незабаром з’являться аптеки, кав’ярні, перукарні, фітнес-центр. Нагадуємо також, що на території комплексу планується спорудження дитячого садочка та дитячих майданчиків. У комплексі буде досить велика безкоштовна парковка. Запрошуємо вас побачити це все на власні очі. Менеджери з продажів у Петропавлівській Борщагівці охоче проведуть для вас огляд по будинку, який вас цікавить. Запишіться на перегляд за телефонами: (067) 409-36-36 и (067) 990-46-46.