ЖК “Щасливий” на Софіївці: будь впевненим у майбутньому сьогодні!

21.04.2017

           Шановні клієнти та всі, хто планує найближчим часом придбати власне нове житло поруч зі столичною Кільцевою дорогою в Софіївській Борщагівці! Лише у 800 метрах від Києва завершується будівництво двох комфортабельних будинків ЖК “Щасливий”. 

      Раді повідомити Вам, що в будинку на Щасливій, 50 уже підведено зовнішні комунікації – воду, каналізацію, струм. В усіх квартирах установлено вікна та підключено радіатори. Повністю утеплено фасад будинку.

       На останньому 5-му поверсі у квартирах завершуються оштукатурювальні  роботи.  Наразі відбувається залиття стяжки підлоги. У 5 та 6 секціях будинку почали встановлювати вхідні двері, наступний етап – підключення газових котлів. Підвальні приміщення вже з дверима, з наступного тижня там робитиметься стяжка.

       Просуваються роботи в під’їздах: шпатлювання, фарбування, підготовка до декоративної стяжки спрей-фактура; також у 5 та 6 секціях фахівці укладають плитку. Закінчується оформлення входів до офісів. Ландшафт прибудинкової території вже вирівнюють.

      Наздоганяє по об’єму виконаних робіт останній будинок у цьому житловому комплексі - на Щасливій, 61! Наразі висотники утеплюють фасад будинку та монтують козирки на димоходах. До будинку вже підведено воду та каналізаційні системи зливу. Щодо інших комунікацій – на всі поверхи, крім п’ятого, провели електроенергію.

      Всюди встановлено вікна марки КВЕ. Незабаром на 5 поверсі у 2-й секції зводитимуть перестінки. Наступного тижня почнеться штукатурення стін у квартирах 1,2,3 секцій, у 4-й таку роботу вже виконано. У 3 і 4 секціях ідуть сантехнічні роботи.

     Уже цього року перший ЖК "Щасливий" у Софіївці буде зведено повністю, він налічує 5 комфортних будинків з екологічної червоної цегли. Аби зустріти Новий рік по-щасливому, уже сьогодні завітайте до нашого відділу продажу, який знаходиться за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Волошкова, 74. Деталі за телефонами: (044) 223-76-76 та (067) 735-76-76. Запишіться на перегляд сьогодні – щодня квартири у нашому ЖК «Щасливий» у Софіївці активно розкуповують, адже за помірну ціну майбутні мешканці отримують чудову якість.

Увага! Перенесено термін здачі в експлуатацію будинку по вулиці Щаслива, 50 на два місяці раніше.