ЖК “Щасливий” на Софіївці: святкуй новосілля вже в цьому році!

21.04.2017

     Шановні клієнти та всі охочі придбати власну затишну квартиру європейського класу в ЖК “Щасливий” на Софіївці. Хочемо поділитися з вами останніми новинами будівництва нашого комплексу в цьому мальовничому передмісті Києва.

     У будинку на Щасливій 50 вже зроблено надійне перекриття даху з гідроізоляцією, шаром утеплювача, паро- та гідробар’єрами і обшито гіпсокартоном. Наразі закінчується монтаж бітумної черепиці, ливнівки та підшивка скосів.

    Фасадні роботи ведуться з випередженням графіка. Наразі триває утеплення вже 5 поверху пінополістирольними плитами й оздоблення фасадною декоративною штукатуркою «баранець». Вже з понеділка почнеться заливка стяжки підлоги в квартирах та приміщеннях загального користування.

    У будинку закінчується монтаж димоходів марки “Шидель”. До кінця тижня планується завершення монтажу вікон марки REHAU. Також закінчується процес встановлення вхідних дверей у під’їздах.

    Усі квартири та офісні приміщення вже електрифіковано, триває монтаж електрощитів по сходових площадках. По всьому будинку збудовані міжкімнатні перегородки. По всіх квартирах вже розведено сантехнічні труби.

    Оцінюючи високий рівень готовності будинку на Щасливій 50, можна з впевненістю сказати, що Новий рік наші клієнти зможуть зустріти у власних облаштованих квартирах.

    У сусідньому будинку на Щасливій 61 вже завершено перекриття 5-го поверху, з наступного тижня почнеться перекриття даху. В підвальних приміщеннях вже закінчилось оштукатурювання стін. Наразі будівельники закінчують кладку вентиляційних каналів та почали монтаж димоходів. На 5-му поверсі будуються перестінки в квартирах, на 2-му поверсі ведуться штукатурні роботи. В під'їздах розпочався монтаж вхідних дверей. На 5–му поверсі здійснюються роботи по розводці електрики.

    Тому всіх бажаючих відсвяткувати новосілля в ЖК “Щасливий” на Софіївській Борщагівці вже в цьому році, запрошуємо у наш відділ продажів. За детальною інформацією звертайтесь за телефонами: (044) 223-76-76 та (067) 735-76-76.