ЖК «Щасливий»: відчуй щастя у власній квартирі

21.04.2017

    Шановні клієнти та всі охочі придбати власну затишну квартиру в пішохідній близькості від столиці! Хочемо ознайомити вас з останніми новинами по будівництву наших комплексів. 

    Наш ЖК «Щасливий» на Петропавлівській Борщагівці складається з 5-ти будинків, перший із них, за адресою Леніна 10-А – вже зданий в експлуатацію! Зараз навколо будівлі закінчується процес озеленення прибудинкової території. Перша черга будівництва на Петропавлівці готова до заселення щасливих власників квартир.

    У другій черзі будівництва, на Леніна 10-Б, будівельники вже закінчують фасадні роботи. Також завершується процес оздоблення декоративною штукатуркою під’їздів будівлі. Наразі здійснюється ландшафтне вирівнювання прибудинкової території. У 3-й, 4-й та 5-й секціях встановлюють ліфти марки Otis. По всьому будинку проводяться роботи зі встановлення перил у під’їздах.

   У третій черзі будівництва, на Леніна 10-В, у квартирах відбуваються підготовчі роботи перед залиттям стяжки на підлогу та встановлюються радіатори. На Леніна 10-Г, це вже 4-та черга будівництва, розпочалося будівництво вже 6-го поверху. І в останній черзі комплексу «Щасливий» на Петропавлівці, на  Леніна 10-Д, вже залито фундаментну подушку для будівництва цокольного поверху.

   У житловому комплексі «Щасливий» на Софіївській Борщагівці будівництво теж просувається активними темпами!

   В будинку на Щасливій 50 вже завершено монтаж даху! Наразі низ даху підшивають сайдингом. У 1-й та 6-й секціях вже завершено роботи по утепленню будинку, на даний момент їх проводять у 2-й, 4-й та 5-й секціях. Паралельно проводяться роботи по монтажу ливнівки. По всьому будинку встановлено вікна марки Rehau.

   Роботи по оштукатурюванню квартир виконано на 90% , залишився лише 5 поверх. Тому радимо якомога швидше узгодити з диспетчером монтаж теплої підлоги у ваших квартирах, адже вже з понеділка робитимуть стяжку підлоги. Сантехнічні роботи у квартирах виконано на 85%. Почалися оздоблювальні роботи в під’їздах: шпаклювання стін під декоративну штукатурку та стель перед фарбуванням. Із наступного тижня розпочнеться процес підключення комунікацій: води, каналізації, газу та електроенергії.

    У сусідньому будинку, на Щасливій 61, розпочались роботи по монтажу даху. У будинку триває процес оштукатурювання внутрішніх стін у 3-й та 4-й секціях будинку. На 5-му поверсі у 1-й та 4-й секціях завершуються електромонтажні роботи, в інших під’їздах вони вже завершені. Також у квартирах розпочалися роботи по розводці сантехніки. До кінця цього тижня в усіх квартирах уже встановлять вікна.

   Тому радимо вам не втратити шансу відчути себе щасливим у власній квартирі. Завітайте до наших відділів продажу за адресою: Петропавлівська Борщагівка, вул. Леніна 10-А та Софіївська Борщагівка, вул. Волошкова 74. За детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 067-735-76-76 та 067-409-36-36.