ЖК «Щасливий»: збудуймо щастя разом!

21.04.2017

Ціль купити квартиру в Новому році – не нова. Адже саме така покупка в корені міняє якість життя і відкриває нові можливості. І оскільки квартира – покупка вагома, то потребує суттєвого фінансового вкладення, накопиченого багаторічною працею, а також виваженого аналізу ринку.

Розповідаючи у попередніх статтях про ЖК «Щасливий» на вул. Яблуневій (с. Софіївська Борщагівка), ми вже згадували про плюси цієї локації. А саме: плани забудовника на розвиток інфраструктури (зупинка київського транспорту, магазин «Фора», спортивне мультифункціональне поле, парковка, міні-парк, дитячий садок). І приватні фірми, які працюватимуть в офісних приміщеннях майбутніх 8 будинків. Зараз фактично добудована 1-а черга, Яблунева 5-А, Б, В. Будівництво йде згідно зі строками. Залишилися благоустрій, підключення комунікацій. До слова, зовнішня газифікація фактично готова, почалася внутрішня газифікація будинку. А також йде монтаж ліфтових систем. У 2-й черзі будується 6-й поверх, а на 4 і 5 поверхах монтують міжкімнатні стіни. Наступна – третя черга. Тут закінчується монтаж блоків ФБС, робиться опалубка під армопояс; будівельники готуються до монолітного перекриття поверхів.

З такою ж інтенсивністю тривають роботи у с. Петропавлівська Борщагівка: 6-а черга (вул. Леніна, 10-Ж) на етапі будівництва 6 поверху. Молоді сім'ї цікавляться, як будується дитячий садок:

- «коробка» збудована;

- всі вікна заскленні;

- на першому поверсі змонтовані міжкімнатні перегородки.

А в 7-й черзі (вул. Леніна, 14-А, Б, В) уже йде будівництво третього поверху! 8-а черга (вул. Оксамитова): тривають підготовчі роботи до заливки фундаментної подушки.

Якщо Ви ще не є щасливим покупцем квартири в ЖК «Щасливий», терміново зателефонуйте в наш відділ продажів: (044) 223-33-40, (067) 885-40-40 (вул. Яблунева), (044) 228-63-61, (067) 409-36-36 (усі квартири та офіси в Петропавлівській Борщагівці). Ви будете приємно здивовані нашими цінами і плануваннями з просторими кухнями й кімнатами. У ЖК «Щасливий» хочеться жити і дихати на повні груди, тут навіть повітря інше, «заміське».

Отже, хочете щасливий Новий рік? І не один, а багато років? Тоді чекаємо на Вас у наших відділах продажів!

Фото