Комерційні приміщення в ЖК «Щасливий» PLATINUM: високий прибуток, варіативність використання, велика тераса в подарунок!

02.10.2022

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM здано в експлуатацію в липні 2021 року. Тому не дивно, що наразі в ЖК практично не залишилося об’єктів для продажу. І це стосується не лише житлової нерухомості, а й комерційних приміщень.

У ЖК «Щасливий» PLATINUM залишаються в продажу три офісні приміщення з окремим входом зі сторони терас. Вони мають такі характеристики:

  • №164 площею 76.2 м2 за ціною 2000$/м2 – 147 м2 тераси в подарунок;
  • №165 площею 34.5 м2 за ціною 2000$/м2 – 49 м2 тераси в подарунок;
  • №166 площею 64.8 м2 за ціною 2000$/м2 – 56 м2 тераси в подарунок.

Комерційна нерухомість – це актив, який здатен забезпечити свого власника постійним високим прибутком. Сьогодні особливо популярна комерційна нерухомість від забудовника, що вважається більш практичною та безпечною альтернативою придбанню площ на вторинному ринку. Особливо за умови, що забудовник є надійним і має кілька відповідних кейсів у своєму портфоліо. Таким забудовником, безперечно, є компанія «НоваБудова». У кожному ЖК у Львові та Київській області від «НоваБудова» є комерційні приміщення, які сприяють розвиткові інфраструктури району та приносять прибуток своїм власникам.

Завдяки оптимальному використанню корисної площі ці приміщення в ЖК «Щасливий» PLATINUM можуть бути використані для офісів і різноманітних закладів. Тут може бути, скажімо, фотостудія з фотозйомками на терасі. Якщо ви модельєр або дизайнер, велику терасу в одному з наявних офісів можна використати як подіум для показу своїх моделей. Також тут можуть бути затишна кав’ярня, кондитерська, салон краси, приватна клініка чи стоматологічний кабінет, навчальні курси або коворкінг тощо. А власна велика тераса з доступом до закритого подвір’я робить ці комерційні приміщення по-справжньому унікальними та надає додаткові опції як для роботи, так і для відпочинку ваших працівників або клієнтів.

Прибуток від таких приміщень отримують кількома шляхами. Насамперед, це ведення власного бізнесу. Але також ці приміщення можна здавати в оренду або придбати з метою перепродажу. За підрахунками спеціалістів, здача комерції в оренду здатна приносити прибуток, що вдвічі-втричі перевершує прибуток від здачі в оренду житлової нерухомості.

Ключову роль у виборі комерційного об’єкта відіграє його розташування. Якщо така нерухомість знаходиться в локації з високим людинопотоком, це автоматично збільшує шанси на суттєвий прибуток. Це, безперечно, стосується ЖК «Щасливий» PLATINUM з його розташуванням у діловому центрі міста та на межі з історичною частиною Львова:

  • на першому поверсі – супермаркет «Сільпо», де можна буде знайти все необхідне;
  • поруч знаходиться ТРЦ «Forum», де є не лише різноманітні бутіки, а й кінотеатр, кафе та інші заклади для розваг;
  • неподалік є й СТРЦ «Spartak», де, крім магазинів, є спортивний комплекс «Sportlife»;
  • центр міста знаходиться в пішій доступності.

Крім того, поблизу є озеленені зони та різноманітні місця для дозвілля. Сам житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM теж привертає увагу до цього району, роблячи його ще більш фешенебельним і потенційно вигідним для інвестування.

Така локація надає комерційним приміщенням усередині комплексу низку переваг.

  • Як мешканці квартир ЖК, так і жителі всього району зможуть стати клієнтами тих компаній, які розмістять у цих комерційних приміщеннях свої офіси.
  • Для жителів великого міста кількість часу, проведеного в дорозі на роботу, дуже важливий. Тому якщо ви живете в ЖК «Щасливий» PLATINUM або неподалік від нього, придбання тут офісного приміщення значно заощадить ваш час, який ви зазвичай проводите в дорозі на роботу.
  • Велика висота будинку, підсвітка та сучасний стиль додатково привертають увагу потенційних клієнтів.
  • Незалежно від того, який саме напрямок діяльності у компанії, що відкриє у ЖК «Щасливий» PLATINUM свій офіс, ціна на квадратний метр у комерційних приміщеннях буде рости завдяки популярності проекту та розвитку району.

Такі об'єкти не потребують додаткового переоснащення, що вигідно відрізняє їх від аналогічних пропозицій вторинного ринку. Ви відразу купуєте «готову» торгову/офісну площу, яка не вимагає переведення житлової нерухомості в комерційну.

Бажаєте побачити наживо, як виглядають ці приміщення разом із терасами? Телефонуйте нашим менеджерам, щоб записатися на перегляд або поставити питання, які вас цікавлять: +380 68 430 82 08