Найкращий час придбати квартиру у ЖК «Щасливий»

19.04.2017

Багато експертів у сфері нерухомості визначають літній період як один з найбільш вдалих для придбання нового житла. Адже саме у сезон відпусток можна скористатися можливістю обрати найкращі планування та саме ту квартиру, яку Ви шукаєте: у будинку зі зручним місцезнаходженням, транспортною розв’язкою і продуманою інфраструктурою поруч.

Щоб бути в курсі таких вдалих пропозицій, пропонуємо Вам ознайомитися з етапами будівництва житлових будинків від компанії «НоваБудова» в одному з найбільш розвинених районів передмістя – Софіївській Борщагівці. Тут на вул. Яблуневій тривають активні роботи з будівництва у ЖК «Щасливий». Завдяки безперервності графіку робіт, багато будинків здаються забудовником навіть раніше задекларованих строків, що дає можливість інвесторам та мешканцям розпочати ремонтні роботи та швидше оформлення затишного простору своєї нової квартири.

Отже, у будинку 2-ї черги по вул. Яблуневій, 13 – А, Б добігають кінця роботи з утеплення фасаду будівлі, а також розпочато благоустрій прибудинкової території і вкладання бруківки. Активно проходять й внутрішні роботи – покладено плитку на підлозі, готова стеля, майже завершено оздоблювальні роботи та будфактура на стінах. Паралельно перебуває на етапі будівництва останніх поверхів 3-я черга по вул. Яблунева, 13 – В, Г. Динамічно просувається будівництво також по вул. Яблунева, 9 – А, Б і Яблунева, 9 – В, Г, де виконуються роботи з підготовки котловану, а для однієї секції вже залито плиту і виконується монтаж ФБС. Поруч, по вул. Яблуневій, 6 завершується бетонування колон і скоро будівельники розпочнуть зведення першого поверху. Але, окрім іншого, особливим у комплексі «Щасливий» є те, що діти завжди будуть поруч зі своїми близькими! А все тому, що просто у дворі будинків триває будівництво дитячого садочка, куди батькам буде так зручно приводити дитину зранку по дорозі на роботу, більше не думаючи про додатковий час та спізнення. Тут вже проводиться заливка армопоясу та кладка 1-го поверху будівлі майбутнього садка.

Тому, якщо Ви думаєте про придбання житла, та шукаєте місце, де передбачені всі умови для комфортного життя – скоріше звертайтеся у наш відділ продажу по вул. Яблуневій, 5 – А. Усі запитання Ви також можете задати за телефонами (067)-735-76-76 та (067) 885-40-40 і не забудьте прийти на особистий перегляд! Здійсніть свою мрію про нове житло та сповніть своє літо щастям разом із ЖК «Щасливий»!

Фото