Мій дім – моя фортеця у ЖК «Щасливий» на Петропавлівці

22.04.2017

        Шановні клієнти та всі, хто бажає придбати квартиру в ЖК «Щасливий» на Петропавлівській Борщагівці! Щодня здійснюється чиясь мрія – купити житло європейського рівня у самому передмісті Києва! Адже будинки ЖК «Щасливий» «ростуть» із дня на день! Швидко налагоджується і благоустрій території будинків, які вже заселяються.

       Так у будинку на Леніна, 10-А завершено монтаж газового обладнання в нежитлових приміщеннях на першому й цокольному поверхах – устигніть першими розвинути власний бізнес у ЖК «Щасливий»! У першому будинку комплексу, на Леніна, 10-А, вже давно проживають щасливі власники квартир.

        Тим часом у другому вже введеному в експлуатацію будинку, на Леніна, 10-Б, завершили укладку бруківки у дворі, а також – перед входом до цокольних приміщень. Завершився монтаж ліфтів, і зовсім скоро можна буде взятися до ремонту в квартирах. Встановлення газового обладнання просувається активними темпами. Завершились роботи в нежитлових приміщеннях: накриття цокольних приміщень та монтаж перил і підвалах.

        У третій черзі будівництва, в будинку на Леніна, 10-В активно йдуть фасадні роботи по утепленню будинку. Раді повідомити Вам, що внутрішні роботи по заливці на підлогу стяжки у квартирах уже виконано. Завершується монтаж радіаторів і підвіконь у квартирах. У під’їздах майстри закінчили шпаклювання стін. Раді вам повідомити, що будинок здається на три місяці раніше від задекларованих строків.

      У сусідньому будинку, на Леніна, 10-Г, йде будівництво вже 8-го поверху! Паралельно будівельники роблять розведення сантехніки по квартирах.

      У 5-й черзі будівництва, на Леніна, 10-Д, уже готова монолітна плита, йде спорудження цокольного поверху з ФСБ-блоків.

     Компанія “НоваБудова” втілює в життя основні мрії сучасних людей про домашній затишок. Кожен покупець квартири в ЖК «Щасливий» може впевнено назвати свій дім власною фортецею. Таких заселених будинків уже 8: в м. Вишневому, Софіївській і Петропавлівській Борщагівках. Це понад 800 родин, кожна з яких має нерухомий капітал європейської якості.

     Відвідайте наші відділи продажу, поцікавтеся нашими досвідом та якістю. «НоваБудова» - це ключ до вашого особистого комфорту. Детальну інформацію вам охоче нададуть за телефонами: (067) 409-36-36 и (067) 990-46-46.