ЖК «Щасливий» на Петропавлівці: ваше щастя – наша перемога!

22.04.2017

Напоминаем, что в нашем ЖК «Щасливий» на Петропавловке уже введен в эксплуатацию первый дом на Ленина 10-А. Сейчас жители активно занимаются ремонтными роботами и подписывают акты «приёма-передачи» квартир. Идет процесс обустройства придомовой территории: озеленение и установка фонарей.

Нагадуємо, що в нашому ЖК «Щасливий» на Петропавлівці вже введено в експлуатацію перший будинок на Леніна 10-А. Наразі мешканці підписують акти «прийому-передачі» квартир та активно роблять ремонт. Триває процес оздоблення прибудинкової території: відбувається озеленення та встановлення ліхтарів.

На Леніна 10-Б, у 2-й черзі будівництва, вже виконано 80% фасадних робіт з утеплення та зовнішнього оздоблення будинку. У3-й, 4-й та 5-й секціях встановлюються ліфти. Відбувається розведення газових комунікацій по квартирах. У 3-му, 4-му та 5-му під’їздах проводяться роботи з нанесення декоративної штукатурки на стіни за технологією «спрей». Також у будинку триває процес встановлення вхідних дверей у квартири та монтаж відливів на вікнах. Нагадуємо, що до будівлі вже підведено всі комунікації: каналізацію, воду та газ. Введення експлуатацію 2-ї черги будівництва на Леніна 10-Б відбудеться в серпні цього року.

На Леніна 10-В, у 3-й черзі будівництва, вже повністю збудована «коробка» будинку та відбувається підготовка до фасадних робіт. Наразі робиться оштукатурювання стін у квартирах та під’їздах. По всьому будинку встановлені вікна марки КВЕ. Нагадуємо, що третя черга будівництва на Леніна 10-В здається в грудні цього року.

На Леніна 10-Г, у 4-й черзі будівництва, вже закінчується будівництво 4-го поверху! Наразівідбувається зведення перестінок у квартирах.

У 5-й черзі будівництва, на Леніна 10-Д, завершилося риття котловану для майбутнього будинку. Зовсім скоро на Петропавлівці буде зводитись ще один будинок житлового комплексу «Щасливий».

ЖК «Щасливий» на Петропавлівці – це широкий вибір квартир європейського класу на будь-який смак. Тож завітайте за «частинкою щастя» для вашої родини до наших відділів продажів! По детальну інформацію звертайтесь за телефонами: 044-228-63-61 і 067-990-46-46.