Новини будівництва ЖК "Щасливий" у Петропавлівській Борщагівці"

21.04.2017

Побудований і повністю завершений будинок по вул. Соборна, 10-Д. На етапі будівництва 11-го поверху перебуває будинок за адресою вул. Соборна, 10-Д/1, де на даний момент ведеться встановлення склопакетів, у квартирах прокладається розведення сантехнічних та електричних точок, а в парадних тривають штукатурні та оздоблювальні роботи. Динамічними темпами просувається будівництво по вул. Соборна, 14-А, Б, В. Тут будівельники розпочинають роботи зі зведення 8-го поверху. В той же час у ЖК «Щасливий» по вул. Кришталевій вже ведеться закладання пальового фундаменту. На цьому місці з часом має з’явитися великий 9-парадний будинок. Окремо хочеться відмітити активне будівництво дитячого садка за адресою вул. Соборна, 10-Ж. Зараз на місці ведеться чистове оздоблення фасаду і його фарбування, а також розпочинаються роботи з облаштування навколишньої території. Це буде зручне рішення для всіх сімей з маленькими дітьми.

Обираючи локацію для житлового комплексу, компанія «НоваБудова» продумала грамотне поєднання життя з перевагами столиці та приємну атмосферу поруч з природою і чистим повітрям. Тому, ЖК «Щасливий» поєднав все це для комфорту Вашого життя.

Так, з приходом весни та тепла у жителів ЖК «Щасливий» в Петропавлівській Борщагівці є унікальна можливість відпочити біля озера, розташованого неподалік. Це чудове місце для прогулянок, велопоїздок, пікніків з сім’єю та друзями, а також ранкових пробіжок. До речі, для любителів футболу зручною буде наявність поруч із комплексом футбольного поля місцевого ФК «Чайка», при цьому в самому комплексі розташоване мультифункціональне поле для ігор та занять спортом в будь-який зручний час.

Зовсім скоро буде запущено у роботу фонтан, який став справжньою окрасою ЖК «Щасливий». А вечір за чашечкою кави після суєти робочого дня можна провести в унікальній квітковій кав’ярні «Coffee & Flowers», що розташована просто у комплексі. Тут знаходиться і салон краси «Красиві люди», що пропонує широкий спектр послуг для будь-якої нагоди, а також декілька продуктових магазинів, щоб легко можна було придбати все необхідне.

ЖК «Щасливий» в Петропавлівській Борщагівці побудований для людей, які цінують високу якість життя, свій комфорт та час. Тому, звертайтеся у наші відділи продажів за телефонами (044) 228-63-61 та (067) 990-46-46 і поспішіть придбати квартири у комплексі, де живуть щасливі люди.

Фото