Відбулося відкриття ЖК «Щасливий» у Петропавлівці!

20.04.2017

17 жовтня 2015 року компанія «НоваБудова» урочисто відкрила житловий комплекс «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці. Генеральний директор компанії «НоваБудова» Євген Петрович Савочка привітав мешканців із завершенням будівництва. Людей, які зробили особливий вклад у створення цього чудового комплексу, нагородили грамотами й відзнаками. Мешканці та гості свята підтримали гучними оваціями запрошених музикантів: переможця «Голос країни» Антона Копитіна, молоду співачку Мілану, гурт The Cavaliers, струнний квартет «Gravitation». Програму вів телеведучий Андрій Макаренко. Була приємно вражена прийомом публіки і почесна гостя ЖК «Щасливий» Ольга Фреймут. Вона розіграла в лотерею головний приз – путівку для двох на сонячний о. Кіпр! Вітаємо! 

Як будувався ЖК" Щасливий "на Петропавлівській Борщагівці

Тим часом наймолодші мешканці ЖК «Щасливий» не лише стрибали на батутах, брали участь у шоу мильних бульбашок і каталися на поні, а й активно «заробляли» в естафетах і конкурсах іграшкові гроші – «щасливчики» та обмінювали їх на призи. І можна впевнено прогнозувати, що з таким діловим підходом, через 10-20 років вони зможуть, як і ви, придбати собі житло в новому ЖК «Щасливий»!

Протягом всього свята, яке тривало з 13:00 до 19:00, всі мешканці та гості мали змогу грітися чаєм і кавою від «Coffe&Flowers» café. Гостинно обслуговувала свято професійна кейтерингова компанія, яка приготувала 450 кг плову безпосередньо на території комплексу.

Це яскраве неповторне свято завершилося феєричним салютом. Якщо саме цей салют привернув увагу людей, які ще не є власниками квартир тут, то нагадуємо, що в цьому комплексі ще є вільні квартири. Покваптеся придбати власне житло і зробити чимскоріше ремонт! Телефони відділів продажу: (044) 228-63-61, (093) 905-28-28, (067) 409-36-36, (050) 926-03-80.

Ми отримали від наших мешканців настільки багато схвальних відгуків, що це стимулює нас зробити фестиваль «Щаслива родина» традиційним! Ми любимо вас і намагалися протягом фестивалю виразити найщирішу повагу до кожного мешканця ЖК «Щасливий»! Живіть тут довго і щасливо! 

Фото