Житлові комплекси «Щасливий» – щастя поруч!

20.04.2017

- мають швидкий доступ до 2-х ліній метро,

- живуть у цегляних будинках,

- користуються зонами відпочинку.  

Є три ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова»: на відстані 800, 600 та 300 м від Києва, а також – три окремих багатоквартирних будинки.

1. На відстані 600 м від Києва, в Петропавлівській Борщагівці, ліс і озеро – буквально за пару кроків. 5 будинків комплексу витримані в одному стилі, з поєднанням білого і жовтого кольорів. Є чудові дитячі майданчики, фонтан. Розвинена інфраструктура (магазини, аптеки, банки).

На вул. Леніна 10-А, Б і В проживає приблизно 600 родин, з-поміж них є і знаменитості. Майже всі мешканці завершили ремонти.

Довкола 200-квартирного будинку 10-Г:

  • вже завершили улаштування всіх комунікацій (води, каналізації, струму);
  • зробили ливнівку;
  • розрівнюють прибудинкову територію.
  • У 1-4 під’їздах активно виконують малярні роботи;
  • завершуються штукатурні роботи у кладових і цокольних приміщеннях.

У будинку 10-Д закінчують останній 11-й поверх;

  • половина будинку вже засклена;
  • до 10-го поверху вже розвели по точкам струм і сантехнічні виводи.

2. 800 м від Києва:

У комплексі «Щасливий» у Софіївській Борщагівці, розрахованому на 500 родин, давно заселилися мешканці. Всі будинки введено в експлуатацію. На території – безкоштовне паркування, зелені насадження. За благоустроєм стежить власний ЖЕК. Уздовж будинків 50 і 61 (де продаються двокімнатні квартири від 60 до 72 м2), зробили ще один заїзд із розміткою дороги. До комплексу багато варіантів проїзду, вільного в годину-пік. Тому повітря тут чисте. Гаражі продаються у підземних приміщеннях. У дворах – сучасні дитячі майданчики. Молодь, підлітки, мами з колясками відпочивають у міні-парку з лавками-гойдалками і спортивними знаряддями, гуляють по території елітного приватного сектора. Довкола комплексу є 3 магазини, ремонт одягу і взуття, хімчистка, СТО.

3. У 300 м від Києва на вулиці Яблуневій споруджується новий комплекс. У 1-му будинку – 5 під’їздів, 11 поверхів. Уже є 3 поверхи, активно перекривають 4-й. Коли тут можна буде придбати квартиру, дізнавайтеся з новин або за телефонами відділів продажу. Через дорогу від комплексу знаходяться мережеві гіпермаркети «Практікер», «Новус» і «Край», а за ним – мальовниче озеро, церква, школа.

Розпитайте більше за телефонами:  (067) 409 36 36 (Петропавлівка), (067) 735 76 76 (Софіївка). Можливо вже сьогодні Ви ступите на власний поріг!

Фото