Останні новини з ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

20.04.2017

Літній час – чудова можливість не лише побудувати приємні плани на довгоочікувану відпустку, але й потурбуватися про придбання і облаштування власного житла. Адже, що може бути приємнішим, ніж повернутися після яскравого відпочинку в своє улюблене затишне помешкання? Тому, вже традиційно компанія «НоваБудова» інформує Вас про актуальні пропозиції та етапи будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці.

Активно заселюється 1-ша черга, по-літньому кольоровий будинок по вул. Яблунева, 5-А, Б, В. Тут щасливі власники нових квартир вже проводять ремонтні роботи. А вільних квартир у цьому будинку залишилось вже зовсім небагато. Поруч проводиться утеплення фасаду 2-ї черги по вул. Яблунева, 13-А,Б. Тут тривають внутрішні роботи – стяжка та штукатурка. 3-тя черга перебуває на етапі будівництва 8-го поверху й паралельно проводять роботи із встановлення вікон. Компанія «НоваБудова» завжди турбується про комфорт Вашого життя, тому для засклення квартир використовуються тільки якісні 2-камерні вікна, що вміщують у собі 3 скла з металевим профілем від компанії КВЕ. Паралельно тривають роботи з будівництва 4-ї черги - дитячого садка у ЖК «Щасливий», що розташований просто у дворі будинків. На місці закладеного фундаменту вже з’явився перший поверх будівлі. Поруч відбувається закладення фундаменту 5-ї черги будівництва.

Поспішайте обрати найкращі планування й стати щасливим власником квартири у ЖК «Щасливий» в Софіївській Борщагівці та оцінити усі переваги спокійного району, поєднаного із зручностями столичного життя. За будь-якою інформацією звертайся до нашого відділу продаж за телефонами: (044)-223-76-76 і (067)-885-40-40 та завітайте на особистий перегляд. Ваша квартира вже чекає на Вас!

ЖК «Щасливий» - настрій твого літа!

Фото