Останні новини будівництва з вул. Яблуневої у Софіївській Борщагівці

19.04.2017

Як ми повідомляли раніше, 2-га черга, будинок по вул. Яблунева, 13-А,Б, було успішно введено в експлуатацію. Це вже 2-й зданий для заселення будинок у ЖК «Щасливий», всього їх буде 8, тому активне будівництво у комплексі триває. Компанія «НоваБудова» надає Вам можливість дізнатися більше про поточні етапи будівельних робіт.

Отже, будинок по вул. Яблуневій, 13-В,Г збудований до останнього 10 поверху і там зараз утеплюють фасад, проводиться заливка підлоги, стяжка і штукатурка стін. Зовсім поруч йдуть активні роботи зі зведення 4-ї черги – двох багатоповерхівок, поруч із якими буде розташовано дитячий садок. Коробки будинків зведено вже до 4-го поверху. Також динамічними темпами йде будівництво великого будинку, 5-ї черги ЖК «Щасливий», де деякі секції збудовано вже до 3-го поверху.

Щоб дізнатися про нашу безвідсоткову розстрочку, переваги ЖК «Щасливий», отримати кваліфіковану консультацію і, звісно ж, своєчасно обрати серед кращих планувань або особисто оглянути квартиру, що Вам сподобалась, заходьте в наш відділ продажів за адресою: вул. Яблунева, 5-А, а за всіма питаннями звертайтеся також за телефонами (044) 223-33-40 та (067) 735-76-76. Насолоджуйтесь теплими та затишними осінніми вечорами у Вашій новій квартирі в ЖК «Щасливий»!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!

Фото