ЖК “Щасливий” на Софіївці: не припиняємо дарувати якість і комфорт!

21.04.2017

      Шановні клієнти та майбутні власники квартир ЖК “Щасливий” на Софіївській Борщагівці. В нашому комплексі вже здано в експлуатацію 4 будинки, в яких щасливо проживає понад 300-та сімей. В цьому році ми закінчуємо будівництво ще 2-х об’єктів на Софіївці за адресою Щаслива 50 та 61! 


     У будинку на Щасливій 50 вже повністю готова “коробка” – збудовано всі 5 поверхів! Наразі триваєпроцес перекриття даху. На 3-му поверсі закінчуються електромонтажні та сантехнічні роботи. Завершено внутрішнє оштукатурювання квартир у 5-тій і 6-тій секціях та підвальних приміщень. Незабаром у будинку розпочнеться процес встановлення вікон.

    У сусідньому будинку на Щасливій 61 завершується будівництво 4-поверху! Активними темпамитривають електромонтажні роботи у 3-й та 4-й секціях. У підвальних приміщеннях будинку роблять розводку сантехніки. 

    Наше будівництво триває! Тому, запрошуємо вас на перегляд квартир у ЖК “Щасливий” на Софіївській Борщагівці! Прийдіть і переконайтесь у європейській якості збудованих квартир на власні очі! За детальною інформацією звертайтесь у відділ продажів за телефонами 044-223-76-76та 067-735-76-76.