Щасливі люди купують у ЖК «Щасливий»

21.04.2017

За традицією компанія «НоваБудова» інформує Вас про етапи будівництва ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці.

Раді повідомити Вам, що будинки по вул. Соборна, 10-А, Б, В, Г, Д вже введено в експлуатацію. А в будинках 10-Г та 10-Д мешканці дороблюють ремонти у своїх нових квартирах. У будинку 10-Д/1 повністю збудована та засклена коробка будівлі. Зроблено сантехнічне та електричне розведення й до 10-го поверху виконані штукатурні роботи.

Як ми повідомляли раніше, 7-ма черга, будинок по вул. Соборна, 14-А, Б, В вже у продажу. Наразі збудовано 9 поверхів й паралельно проводиться розведення сантехніки та електрики, виконуються роботи з монтажу перестінок. У 2-х секціях будинку ведуться роботи з внутрішнього оформлення, штукатурки та встановлення вікон. Ще однією однозначно приємною новиною, особливо для батьків із маленькими дітками у нашому ЖК «Щасливий», є те, що на даний момент завершено всі загальнобудівельні роботи щодо дитячого садочку. Фасад будівлі пофарбовано, а виконання робіт з внутрішнього оздоблення перебуває на фінальному етапі.

Також для мешканців ЖК «Щасливий» вже запущено у роботу окрасу кварталу – фонтан. А спокійна природа Петропавлівської Борщагівки дарує унікальні можливості для приємного відпочинку, активного способу життя, пікніків разом з сім’єю і друзями у святкові дні та теплі вихідні просто поруч із Вашим затишним помешканням.

Тому, поспішіть обрати найкращі планування, що втілюють мрії про комфорт, красу та зручність у місці, де живуть щасливі люди. Звертайтеся за телефонами для отримання повної консультації наших менеджерів: (044) 228-63-61 та (067) 990-46-46 і приходьте, щоб подивитися та обрати квартиру особисто. Ваша нова оселя вже чекає на Вас!

Фото