Щасливі новини: оголошено старт продажів 8-ї черги ЖК «Щасливий» у Петропавлівці!

19.04.2017

Компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» раді повідомити Вам про старт продажів у 8-й черзі по вул. Оксамитова, 20 – А, Б, В у Петропавлівській Борщагівці! Перші секції цього 11-поверхового будинку, що надійшли у продаж, розраховані на 288 квартир із сучасними плануваннями, які дають можливість створити максимально комфортний життєвий простір. А зручне місцерозташування будинку робить придбання тут житла продуманим і розумним вибором. Загалом у ЖК «Щасливий» вже збудовано і успішно введено в експлуатацію 6 житлових будинків і дитячий садок від компанії «НоваБудова», а 7-ма черга наближається до кінцевого етапу будівництва.

Комплекс «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці – це поєднання як переваг власної інфраструктури ЖК, так і оточуючої. Сюди входять і зручності транспорту, і доступ до торгівельних центрів і супермаркетів Києва на відстані пішохідної доступності. Неподалік комплексу також знаходиться озеро, де приємно проводити час і відпочивати. Продумані у ЖК "Щасливий" і магазини, кав'ярні та кафе, квітковий магазин, салони краси, ательє, аптеки і багато іншого. А мешканцям комплексу завжди приємно вийти на вулицю, адже тут знаходяться яскраві дитячі майданчики, спортивне мультифункціональне поле, лавочки, гарний фонтан і все це в оточенні приємних зелених насаджень, що роблять повітря чистим.

Поспішіть стати власником житла, про яке Ви так давно мріяли! Тільки зараз придбайте нову квартиру по вул. Оксамитова, 20 – А, Б, В за спеціальними акційними цінами! Щоб дізнатися про всі умови і отримати детальну інформацію – звертайтеся за телефонами наших відділів продажів: (067) 735-76-76, (067) 885-40-40, де Вас завжди зорієнтують щодо найкращих пропозицій!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!