Щасливим інвесторам – щасливі новини!

21.04.2017

Незабаром наші мешканці на вул. Щасливій??, 50 святкуватимуть новосілля в теплих, затишних квартирах житлового комплексу «Щасливий»! У кожній квартирі стоять радіатори, готові до використання газові котли, зроблені сантехнічні виводи, і з кінця вересня до зими покупці квартир у зданому будинку на вул. Щасливій, 50 зможуть розпочати ремонтні роботи. Встановлено двері до всіх квартир. Роботи над заливкою стяжки підлоги в усіх приміщеннях закінчилися. У під'їздах будинку пошпаклювали стіни. Офісні приміщення повністю готові! В нежитлових приміщеннях поклали плитку і поставили двері. Нагадуємо, що квартири в цьому будинку продаються вже з документами.

А на Щасливій??, 61 будівельники закінчують утеплювати фасад будинку і паралельно роблять ливнівку; монтаж козирків на димоходах висотники вже виконали. Тим часом інтенсивно просуваються роботи всередині будинку. Малярі шпаклюють стіни під'їздів у 4 секції та завершують залиття стяжки підлоги. З наступного тижня в під'їздах розпочнеться укладка плитки. У квартирах поштукатурено стіни, а на вікнах зроблено підвіконня, цього тижня планується монтаж відливів. Закінчують ставити вхідні двері до квартир. Також наближується до завершення встановлення радіаторних батарей по всьому будинку. Струм уже проведено. На фініші – монтаж сантехнічних виводів. У всіх офісних приміщеннях залишилися тільки роботи по фарбуванню та укладці плитки. Також на тижні почнуть заливати підлогу в підвальних приміщеннях.

Введення в експлуатацію будинку на вул. Щасливій, 50 відбулося у серпні 2014 року. 61-й будинок здається у грудні цього ж року. Тому в будинках активно підключають комунікації: в 50-му будинку минулого тижня почали запуск води в половині квартир; для підключення електроенергії все готово; з дня на день почнуть варити газові труби в 61-му будинку, а в зданому будинку активно йдуть внутрішні роботи над підведенням газу, зварювання стояків.

Як бачимо, будівництво ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці перебуває на стадії завершення. Тому не зволікайте з найважливішою для вашої родини покупкою! Домовтеся про перегляд квартири своєї мрії просто зараз: 044-223-76-76, 067-735-76-76.