Щасливе свято відкриття дитячого садочку в Петропавлівській Борщагівці

20.04.2017

27-го серпня у Петропавлівській Борщагівці відбулося яскраве свято для дорослих і дітей – відкриття нового «Щасливого дитячого садку» у ЖК «Щасливий»!

Дитячий садок компанія «НоваБудова» збудувала на замовлення сільської ради Петропавлівської Борщагівки. Тому, як і годиться, на святі були присутні поважні представники місцевої влади. Символічний ключ від дитячого садочку голові Петропавлівсько-Борщагівської ради Олексію Івановичу Кодебському вручив генеральний директор компанії «НоваБудова» Євген Савочка. В свою чергу сільський голова передав ключ директору «Щасливого садочку» Кучерук Валентині Степанівні. Також до привітань долучилась голова Києво-Святошинської районної державної адміністрації Смірнова Мирослава Михайлівна.

На святі у ЖК «Щасливий» були присутні і відомі гості компанії «НоваБудова». Телеведуча та обличчя компанії Ольга Фреймут урочисто перерізала символічну стрічку до дитячого садочка і привітала маленьких героїв свята та їх батьків. А наповнили програму особливою яскравістю чудові молоді виконавиці та усіма улюблені «Голос Країни» - Віталіна Мусієнко, переможниця цьогорічного шоу та власниця квартири у ЖК «Щасливий» і Анастасія Багінська, юна учасниця «Голос. Діти», які потішили присутніх своїми співочими талантами.

Всі діти змогли вдосталь побавитися, адже на святі були батути, надувні гірки, поні, весела музика та смачне пригощання, яке нікого не залишило байдужим. Смачної солодкої вати та лимонаду від кафе «Coffee & Flowers» було вдосталь для кожного, в тому числі для дорослих, які змогли відчути улюблені смаки дитинства. А закінчилося свято у ЖК «Щасливий» цікавим розіграшом приємних призів під час справжньої дитячої лотереї.

Нехай кожен день у новому дитячого садочку для кожної дитини буде щасливим та цікавим!

Все найкраще в ЖК «Щасливий»!

Фото