«Щасливий садочок» - щасливий старт!

19.04.2017

Будівельна компанія «НоваБудова» дбає про майбутнє покоління на ділі – будує дитячий садочок у житловому комплексі «Щасливий», який знаходиться в Петропавлівській Борщагівці.

10 вересня 2015 року відбулася церемонія закладання символічної капсули на місці майбутнього садочка. 

Цього сонячного ранку «НоваБудова» познайомилася з наймолодшими мешканцями ЖК «Щасливий», а при знайомстві діткам дарували барвисті повітряні кульки! 

На свято приїхали представники влади. Михайло Геннадійович Лєзнік, заступник голови Києво-Святошинської райдержадміністрації, звернувся до усіх гостей свята, побажавши наснаги будівельникам, а майбутнім вихованцям садочка терпіння та успіхів. А замісник голови сільради Петропавлівської Борщагівки Олександр Іванович Оболонський відзначив, що «НоваБудова» стрімко розвиває інфраструктуру регіону і дуже вигідно вирізняється на ринку будівництва. І будівництво садочка – надзвичайно вагоме для розвитку Петропавлівки та інфраструктури всього мікрорайону через неабиякий брак місць у садочках Петропавлівської Борщагівки та столиці

Несподіванкою для гостей свята став приїзд найвідомішої української дитини – переможця всеукраїнського вокального талант-шоу телеканалу «1 1» «Голос. Діти – 2015» Романа Сасанчина. Хлопчик дуже проникливо виконав декілька українських хітів «на всі часи». А незрівнянна телеведуча, журналістка і модель Ольга Фреймут провела лотерею для наймолодших мешканців ЖК «Щасливий». Усі дітки були потішені символічними подарунками для розвитку художнього хисту, шоколадними гостинчиками та цінними призами, а мами – червоними трояндами. Ольга Фреймут підтвердила, що «НоваБудова» завоювала її довіру, а затишна Петропавлівка вабить навіть більше, ніж центр Києва. 

Найзворушливішим моментом дня було ось що: за пропозицією ведучого свята Андрія Макаренка дітки намалювали свої мрії. І щоб вони здійснилися, генеральний директор компанії «НоваБудова» Євген Савочка разом із Ольгою Фреймут закрили малюнки в капсулу та заклали в фундамент майбутнього дитячого садочка. У вітальній промові генеральний директор висловив надію, що саме в цьому садочку не лише почнуть здійснюватися мрії всіх дітей ЖК «Щасливий», а й ростимуть і розвиватимуться відомі люди: славетні митці, порядні політики, сильні бізнесмени. «Можна сказати, що сьогодні ми з вами відкриваємо нову сторінку в історії ЖК «Щасливий», тому що досі ми будували житло для вас. Тепер ми дивимося разом із вами в майбутнє. І робимо першу інвестицію в це майбутнє» – сказав у промові Євген Савочка. 

Подія завершилась елегантним святковим фуршетом. Було багато захоплених відгуків про свято і радості від того, що вже скоро в комплексі побудують дитячий садочок. Яскравим фіналом зустрічі був концерт із неперевершених кавер-версій популярних пісень від гурту «Кавальєрос».

Від імені компанії ми бажаємо вам розумних і успішних дітей, які ходитимуть до Щасливого садочка! Вони обов’язково мають жити в атмосфері щастя. Творіть нову історію тут, продовжуйтеся в дітях! 

Відео

Фото