Сезон подарунків для клієнтів «НоваБудова»

20.04.2017

      Шановні клієнти компанії «НоваБудова»! Вітаємо всіх учасників акції«Свій до свого по своє», які отримали цінні подарунки для комфортного проживання в ЖК «Щасливий» (мікрохвильову піч, пилосоc та мобільний телефон). 


      В компанії «НоваБудова» продовжується сезон подарунків для наших дорогих клієнтів. Нагадуємо, що з 22 квітня 2014 року почала діяти нова акція «Подарунки від душі»! Усі наші мешканці, які порекомендують своїм друзям, родичам чи просто знайомим, придбати квартиру в ЖК «Щасливий» - візьмуть участь у безпрограшній лотереї та отримають цінні подарунки!

     Акція діє до 9 травня 2014 року. Для того, щоб взяти участь в акції та отримати гарантований подарунок, вам необхідно в зазначений вище період порекомендувати квартиру від «НоваБудова» своєму другові, родичу чи знайомому. Якщо за вашою рекомендацією хтось з них підпише договір завдатку в цей період, ви матимете унікальну можливість отримати подарунок для домашнього затишку.

    Поспішайте, до закінчення акції залишилось обмаль часу! Допоможіть своєму другу придбати якісну квартиру в ЖК «Щасливий»!