У «Щасливого» – багато друзів!

20.04.2017

Ольга Фреймут, Антон Копитін, струнні амазонки – квартет «Гравітація», генеральний директор компанії «НоваБудова», голова Петропавлівсько-Борщагівської сільради, а також лідери будівельної галузі України – де б Ви могли зустріти їх усіх разом? Можливо, це зйомки нового телешоу Ольги Фреймут? Або гала-концерт переможця телешоу «Голос Країни» Антона Копитіна? Можливо, кожен із цих варіантів виявиться правильним свого часу. Але цього разу поважна публіка зібралася у столичному гранд-готелі Hilton, щоб привітати компанію «НоваБудова» з офіційним відкриттям нового красивого житлового комплексу «Щасливий» у Петропавлівськой Борщагівці. Квартал із п'яти будинків – на 1000 квартир, зі своїм дитячим садком і фонтаном, тепер гордо прикрашає Петропавлівку.

При цьому, від кожного із присутніх комплексу дісталося найкраще. Від «Ковальської» привезли бетон, від «Будхаус» – цеглу, на фасадах – Baumit, 5-камерні вікна КВЕ, проект – від архітектурного бюро МПП АДК.

А чого тільки варта красива презентація комплексу від Ольги Фреймут, яка авторитетно заявила, що вибрала саме «Щасливий»! Тож, коли гендиректор «НоваБудови» Євген Савочка вийшов на сцену, аби подякувати колегам,йому не довелося довго шукати слів – адже кожен, хто розуміється на будівельному бізнесі, знає: тільки з такими надійними партнерами можна будувати якісні будинки.

У «Щасливого» є своя історія. Виявляється, вперше проект комплексу з'явився на звичайній серветці, коли генеральний директор і головний архітектор проекту Георгій Шевчук зустрілися на конференції забудовників. І потім наполегливість і праця перетворили мрію на реальність.

Гарно привітали «НоваБудову» і її партнери. Хтось сказав про якість будівництва, хтось відзначив витривалість «НоваБудови» підчас кризи – компанія жодного разу не змістила термінів здачі будинків, хтось віддав належне благоустрою територій – адже сьогодні мало хто із забудовників дбає про красу навколо.

 

Тонко завершила офіційну частину Ольга Фреймут, зауваживши, що саме чесність та відповідальність підходів «НоваБудови» подобаються їй найбільше. І саме тому зіркова телеведуча не посоромилася заявити, що вибрала саме «Щасливий».

Було ще запальне шоу від «Гравітації» і багато теплих слів, але вже не зі сцени, і навіть хтось начебто знову щось креслив на серветках – невже нові проекти? Загалом, чудове вийшло свято. А як інакше з такими партнерами?

Фото