Урочисте відкриття ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці!

20.04.2017

Усього за кілька днів закінчується будівництво перших 5 будинків ЖК «Щасливий» у с. Петропавлівська Борщагівка! З цієї нагоди 17 жовтня компанія «НоваБудова» влаштовує урочисте відкриття комплексу і запрошує всіх на фестиваль «Щаслива родина»! У програмі буде святковий концерт, у якому візьмуть участь переможець «Голос країни-2015» Антон Копитін та музичний гурт «Gravitation». Усі охочі зможуть особисто поспілкуватися з чарівною Ольгою Фреймут і взяти в неї автограф! Відвідувачів цього яскравого родинного фестивалю почастують смачним пловом. Ведучий свята розіграє в лотерею цінні призи і, звичайно ж, суперприз – путівку на двох в екзотичну країну! А для дітей облаштують містечко забав із батутами, досхочу кататимуть на поні, подарують море подарунків за участь у веселих конкурсах і покажуть грандіозне шоу величезних мильних бульбашок!
На вулиці Леніна, 10 за період із осені 2012 р. донині з'явилося 5 комфортних багатоквартирних будинків. У них – по 10-11 поверхів. Усі будинки були здані вчасно, деякі – достроково, що дало жителям можливість зробити ремонти і переїхати у власну квартиру на кілька місяців раніше. Загалом у цьому комплексі вже збудовано понад 66000 м²! 
У будинках людям подобаються зручні планування, гарні ліфти, доглянута прибудинкова територія, чистота у під'їздах. Весь комплекс знаходиться під наглядом власного ЖЕКу та під цілодобовою охороною міліції. Активно розвивається власна інфраструктура. На сьогодні в комплексі вже є продуктові магазини «Лесик» та «Щасливий», аптека, два салони краси, кафе Coffee&Flowers, швейне ательє, салони штор, декору та кухонь. Нових покупців приваблюють також мультифункціональне спортивне поле, красивий ландшафтний дизайн із фонтаном, чудові дитячі майданчики і дитячий садок, що будується. Тож на очікуваному святі буде де пофотографуватися і неповторно провести час у колі друзів!
Багато мешканців відзначають вдале розташування комплексу. Поруч супермаркети «Білла», «Ашан», «Епіцентр», «4room». Із багатьох вікон – розкішний краєвид озера. Комплекс знаходиться на відстані 600 м від Окружної дороги м. Києва! Добиратися дуже зручно: всього 10 хв до метро «Академмістечко» або «Житомирська».
На сьогодні ще є вільні квартири в деяких будинках. Також у нашому комплексі продаються офісні приміщення. Якщо Ви вирішили долучитися до жителів ЖК «Щасливий», телефонуйте негайно: (044) 228-63-61, (093) 905-28-28, (067) 409-36-36, (050) 926-03-80.
Отже, чекаємо Вас на урочистому відкритті ЖК «Щасливий» у Петропавлівці! Не пропустіть яскравого свята!