Урочисте відкриття ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці від компанії «НоваБудова»

20.04.2017

В цю суботу, 23-го квітня, компанія «НоваБудова» організувала яскраве сімейне свято з приводу святкового відкриття 1-ї черги будівництва по вул. Яблуневій, 5-А, Б, В, а також 4-ї й 5-ї черг по вул. Щасливій 50, 61.

Захід розпочався зі святкових слів генерального директора «НоваБудова» Савочки Євгенія Петровича, який привітав усіх присутніх із радісною подією, а також нагородив грамотами і подяками поважних гостей і співробітників компанії. Але головним акцентом святкової події від «НоваБудова» було закладення капсули щастя для будівництва дитячого садка в ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці. Цю урочисту хвилину разом із генеральним директором і головою сільської ради Кудриком Олесем Тимофійовичем розділила чарівна Ольга Фреймут. Телеведуча вже традиційно була присутньою на заходах компанії і як завжди з радістю привітала гостей свята щиро побажав кожному стати щасливим у своїй новій квартирі.

Але це було лише початком яскравого дня. На вулиці Щасливій гостей вже очікувала підготовлена і гарно прикрашена локація, де продовжувалася святково-розважальна програма. Тут відбулася автограф-сесія Ольги Фреймут, бажаючі зробити фото могли створити веселі сімейні знімки біля цікавих фотозон, а для дітей було передбачено безліч розваг: кожен малюк зміг пострибати на батуті, пограти у цікаві ігри, розмалюватися у веселий грим, а також покататися на поні. Гостей пригощали смачним пловом, ароматними чаєм та кавою. І все це під супровід пісень та святкового концерту. Своїм співом гостей свята «Вихідний усією сім’єю» потішили переможець шоу «Голос країни-2015» Антон Копитін, Тетяна Решетняк, переможець шоу «Голос діти» - Роман Сасанчін й інші талановиті зірки. Також у ході свята жителі та гості змогли прийняти участь у конкурсах і розіграшах приємних і цінних призів від «НоваБудова». Але головним призом була путівка на двох на острів Кіпр, яку щасливим переможцям вручив генеральний директор компанії. Закривали вечірню програму феєричним музикальним шоу струна група «Gravitation», після чого небо над ЖК «Щасливий» спалахнуло неймовірним феєрверком, який нікого не залишив байдужим! Однозначно, цей день запам’ятається надовго!

Дякуємо всім, хто розділив із нами це свято! Бажаємо, щоб життя було сповненим щастя у Вашому ЖК «Щасливий»!

Фото