В гостях у мешканців «Казки»

19.04.2017

21-22 лютого відбулась благодійна поїздка волонтерів і небайдужої молоді до дитячого інтернату «Казка», м. Щорс. В поїздці прийняли участь 37 людей, які підготували для дітей захоплюючу програму «Гаряче серце».

В санаторії мешкає близько 100 дітей, які позбавлені щастя рости в родині. У ході програми вони змогли поспілкуватися з гостями, почути багато повчальних і надихаючих історій, а також взяти участь у цікавих майстер-класах. Діти вчилися бітбоксу, складати орігамі, плести з бісеру, робити зачіски і багато чому іншому, а також змагалися у турнірах з футболу та волейболу, що подарували всім безліч емоцій. Окремим пунктом програми була театральна постановка, що була присвячена Різдву, яка не залишила жодного з юних глядачів байдужим. А наприкінці програми кожен з дітей отримав персональний подарунок з наборами для творчості, спортивним інвентарем і, звісно ж, із солодощами.

Одним з пріоритетів компанії «НоваБудова» є внесок у справжні сімейні цінності. Саме тому компанія підтримує важливу ініціативу допомоги дітям-сиротам. Адже своєчасно простягнута рука допомоги і підтримки так необхідна дітям, щоб знайти себе й важливі орієнтири у житті.

Сподіваємось, і цього разу нам вдалось подарувати свято інтернату «Казка». Адже щастя стає більше лише тоді, коли ним ділишся з іншими!

Фото