У Петропавлівській Борщагівці відбудеться відкриття «Щасливого дитячого садку»

20.04.2017

Вже зовсім скоро осінь, а цей сезон – це завжди старт нових починань не тільки для дорослих, але й для дітей. Компанія «НоваБудова» з радістю повідомляє Вам, що 27 серпня у ЖК «Щасливий» відбудеться святкова та урочиста подія – відкриття «Щасливого дитячого садку» в Петропавлівській Борщагівці!

З нагоди свята на Вас та Ваших діток чекатиме насичена та яскрава програма: надувні гірки та батути, веселі аніматори, поні, які покатають всіх охочих малят, а також дитяча лотерея із справжніми призами! І яке ж дитяче свято без солодкого частування? Солодка вата та освіжаючий лимонад подарують багато посмішок кожному малюкові. Також привітати всіх присутніх і побажати майбутнім вихованцям нового садочку успіхів у навчанні й зростанні завітають відомі та улюблені усіма гості: чарівна телеведуча та обличчя компанії «НоваБудова» - Ольга Фреймут, переможниця шоу «Голос Країни» - Віталіна Мусієнко та юна фіналістка шоу «Голос. Діти» - Анастасія Багінська.

Свято відбудеться 27-го серпня об 11:00 за адресою вул. Соборна, 10 – Ж. Приходьте всією родиною і не забудьте запросити друзів!

Все найкраще у ЖК «Щасливий»!