Ваша нова квартира у ЖК «Щасливий»: актуальні пропозиції в Петропавлівській Борщагівці

19.04.2017

Як Ви вважаєте, що на сьогодні є вирішальним фактором при купівлі житла? Звісно, у кожного є свої критерії вибору, але, безумовно, всі сходяться у перевагах зручності розташування, розвиненої інфраструктури і якісного будівництва. Але, на жаль, не завжди можна знайти все це в одному місці. Для того, щоб Вам не довелося обирати між цими важливими складовими, а життя стало по-справжньому приємним та комфортним, пропонуємо Вам ознайомитися з актуальними пропозиціями та етапами будівництва ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці.

Будинок по вул. Соборна, 10-Д/1 вже повністю побудовано, квартири готові, встановлено вхідні двері. Завершуються роботи з декоративної штукатурки та оформлення стін у парадних. Також облаштовується прибудинкова територія. Поруч з будинком встановлюються дитячі майданчики та охайна огорожа. Зовсім поруч із цим будинком знаходиться дитячий садок, куди батькам перед роботою буде так зручно приводити дітей. А паралельно, у будинку по вул. Соборна, 14-А,Б,В, вже ведуться роботи з встановлення вікон. До 9-го поверху будинок засклено, триває утеплення фасаду і штукатурка стін у під’їздах. В 4-му парадному активно ведуться роботи із розведення електрики і сантехніки. Вільних квартир на даний момент залишилось зовсім небагато. Але приємною новиною для майбутніх інвесторів буде те, що це не останні будинки в цьому районі. По вул. Оксамитовій розпочато будівництво 8-ї черги комплексу «Щасливий», де вже закладено фундамент майбутньої будівлі й тривають роботи зі зведення першого поверху.

Поспішіть обрати квартиру, про яку Ви завжди мріяли – у районі, оточеному природою і водночас з усіма перевагами столиці. За всіма питаннями звертайтеся за телефонами (067) 990-46-46 та (093) 905-28-28 і обов’язково приходьте на особистий перегляд. Здійсніть свої бажання про комфортне та щасливе життя у Вашій новій квартирі разом в ЖК «Щасливий»!

Фото