Увага! Оголошено продаж квартир у 3-й черзі ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій, 13 – В, Г!

19.04.2017

Компанія «НоваБудова» рада повідомити Вам про старт продажів квартир у 3-й черзі ЖК «Щасливий» в Софіївській Борщагівці по вул. Яблуневій, 13 – В, Г!

Яскравий, виконаний у приємних кольорах 10-поверховий будинок, загальною площею 8 234,6 м2 розрахований на 139 квартир, а їх зручні планування продумані таким чином, щоб втілити усі Ваші побажання та мрії про індивідуальний і неповторний інтер’єр. Будівництво здійснюється лише за сучасними технологіями та з перевірених матеріалів, що забезпечує довговічність будинку і комфортне проживання у ньому. У ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій передбачено все для Вашого комфорту: сучасний дитячий садок, продуктовий супермаркет «Фора», приємну та озеленену прибудинкову територію, де буде приємно прогулюватися, відпочивати або гратися з малечею на дитячих майданчиках. Місцезнаходження комплексу – лише 300 метрів від Кільцевої дороги Києва, і це ідеальне рішення для тих, хто хоче насолоджуватися спокійною атмосферою своєї домівки й легко поєднувати це з життям у ритмі столиці.

Вас також приємно вразить можливість зручної безвідсоткової розстрочки від забудовника, при якій перший внесок може складати лише 30%, що значно вигідніше для придбання квартири, ніж банківські кредити. Наші менеджери завжди докладно зорієнтують Вас щодо наявності квартир, тож не зволікайте і за будь-якими питаннями звертайтеся за телефонами: (044) 223-76-76 та (067) 885-40-40 та приходьте на особистий перегляд. Скористайтеся можливістю обрати найкращі доступні планування на найзручнішому саме для Вас поверсі. Здійсніть свої мрії про нове житло у комплексі, де живуть щасливі люди!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!

Фото