Грамотний підбір квартири в новобудові — поради від забудовника

01.11.2018

Якщо купувати квартиру, підійти до цього потрібно зважено. Адже зважувати доведеться не так вже й мало! Буває так, що зустрічається непоганий варіант, а потім ви бачите, що для будівництва використані низькоякісні матеріали, або ж знаходите гарне цінове рішення, але житло розташоване дуже далеко від міста і буде складно діставатися на роботу.

Сьогодні ми вирішили розповісти, які складові ми самі вважаємо важливими при підборі квартири в новобудові та рекомендуємо врахувати вам, щоб зробити комплексно гарну покупку.

Місцезнаходження, загальна локація та інфраструктура

Визначаючи локації для будівництва житлових комплексів, ми виходимо з наступних критеріїв і, відповідно, при підборі квартири, радимо і вам звернути на них увагу в будь-якому житловому комплексі:

А) Якщо це приміські райони — максимальна близькість до Києва, що дозволяло б вам навіть не відчувати різниці, що ви десь поза містом. І, звичайно, чим ближче метро, ​​тим завжди зручніше і краще.

Б) Рівень розвитку району. Це, безумовно, повинен бути високий рівень. Наявність налагодженої транспортної системи, з якою немає проблем, зупинки біля ЖК. А також крім внутрішньої інфраструктури комплексу, в кроковій доступності обов'язково повинні бути медичні та дитячі навчальні установи, магазини, ТЦ й інші необхідні сервіси.

В) Природне оточення. Важливий фактор, через який люди обирають приміські райони. Тут можна не просто жити, а й відпочивати, «провітрювати думки», є, де прогулятися, завжди можна знайти місце для пікніку, пробіжок, ігор з дітьми та сімейного часу у вихідні. Як серйозний плюс — відчутно чистіше повітря, ніж в місті.

Грамотний підбір квартири в новобудові

Житловий комплекс, будинок і квартира зсередини

Г) Інфраструктура комплексу. Ми вважаємо, що це більш ніж важливо, щоб у вашому комплексі був хоча б обов'язковий мінімум зручностей: аптека, продуктові магазини або супермаркет. Тому в наших ЖК ми намагаємося створити комфортні умови: зони відпочинку з лавочками та фонтаном, дитячі та спортивні майданчики, наземні або підземні паркінги. Крім цього, в 2-х наших ЖК, в Софіївській та Петропавлівській Борщагівці є державні дитячі садочки. Також тут працюють кафе, фруктові лавочки, квіткові та меблеві магазини і багато іншого, що істотно покращує зручність проживання.

Д) «Комплектація» квартири. Якщо все, що ви дізналися про забудовника, житловий комплекс, його місцезнаходження і будівництво вас влаштувало, час переходити до останнього пункту — що ж чекатиме вас в квартирі?

Звичайно, все буде залежати від стадії готовності будинку на момент, коли ви вирішили інвестувати. Але давайте візьмемо зданий в експлуатацію об'єкт для приблизного розгляду.

Насамперед, зверніть увагу, наскільки якісно виконані чорнові роботи, а також чи є електрична і сантехнічна розводка. Важливий нюанс: наявність гарних склопакетів, радіаторів, лічильників.

Крім цього, ми також виконуємо лазерну стяжку стін і підлоги. Також в кожній квартирі ставимо систему індивідуального опалення, батареї та італійський двоконтурний котел на газ і воду. Це дозволяє контролювати процес і в певні моменти заощаджувати на комунальних послугах. У будь-якому випадку, чудово, коли ви не просто отримуєте за свої гроші «голі стіни», а важливі та продумані рішення, які зможете використовувати.

Сподіваємося, ви змогли взяти для себе щось корисне із цієї статті. Оцінюйте пропозиції житла ретельно і обирайте квартиру в новобудові грамотно! А якщо вам знадобиться консультація або зацікавлять пропозиції в житлових комплексах «Щасливий» або «Сrystal Avenue» в Києві або ЖК «Щасливий» і ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові, завжди будемо раді вам допомогти!

Грамотний підбір квартири в новобудові