Комфорт власного простору: квартири в ЖК з закритою територією

22.05.2018

ЖК із закритою територією: безпека – пріоритет №1

Питання безпеки – одне з тих, яке для покупців житла стає на сьогодні на перший план. Не менш важливою є і власна розвинена інфраструктура – найголовніший аспект у виборі житла від забудовника. Такою перевагою володіють новобудови із закритим подвір’ям. Це архітектурне рішення дозволяє мешканцям насолодитися власним приватним простором, внутрішнім житловим двориком, створюючи відчуття комфорту та затишку.

Купити квартиру в ЖК із закритим двором воліє преважна більшість людей, які обирають нерухомість. Квартира з двориком від забудовника – оптимальне рішення питання житла та дозвілля без впливу зовнішніх факторів.

Внутрішня інфраструктура

ЖК із закритою територією дозволяє організувати на прибудинкових ділянках різноманітні варіанти дозвілля для жителів. Альтанки, футбольні поля, спортивні майданчики, дитячі містечка. Предмети дизайну (статуї, фонтани і т.ін.).

Ціни на квартири у новому будинку з двориком, зазвичай трохи вищі, але це повністю компенсується тишею, чистотою та затишком у майбутньому для вас і вашої родини. Відсутність доступу сторонніх осіб до таких комплексів – важливий фактор спокою його жителів, особливо сім’ям з дітьми. Одночасно вирішується питання дозвілля. Усе, що необхідне для нього, знаходиться у пішій досяжності.

Квартири бізнес-класу в будинку з підземним паркінгом

Це оптимальний варіант для людей, у котрих в сім’ї два або більше автомобілів. ЖК такого типу мають підземні парковки, де автомобілі захищені від впливу навколишніх явищ. Для електромобілів передбачені зарядні станції.

Наземні паркінги, призначені виключно для гостей. В’їзди обладнані шлагбаумами та службою охорони. По периметру території ведеться відеоспостереження. Ці складові гарантують захист транспортного засобу від злому або викрадення. А вашими сусідами будуть такі ж самі люди, рівні за класом, вихованням та культурою поведінки.

Саме з такими пропозиціями виступає на ринку нерухомості компанія «НоваБудова». У ближньому передмісті Києва (Софіївській або Петропавлівській Борщагівці), а також у Львові ви можете вибрати комплекс, який більше підійде вашим побажанням і вимогам, але при цьому завжди зможете жити в максимально комфортних умовах, будь то комфорт-клас з територією, що охороняється або ж стильна квартира з терасою в ЖК бізнес або преміум-класу.