Куди заховати пральну машинку?

16.05.2017

Дуже часто ми замислюємося про те, як максимально збільшити простір своєї квартири і правильно розставити меблі та побутову техніку. Найбільш затребуваним місцем розміщення в будинку є місце для пральної машини. Не завжди наша житлова площа дозволяє поставити її в санвузлі, а іноді просто хочеться чогось оригінального.

То як правильно розташувати побутову техніку і як знайти місце для пральної машини? Наша редакція зібрала для вас найактуальніші рекомендації, які дозволять використовувати простір комфортно і креативно. Дивимося.

1. Під раковиною

Дуже зручно ховати пральну машинку саме під раковину. Виходить, що вона займе місце звичайної тумбочки і не приверне уваги. Це дозволить значно заощадити простір і не зіпсує інтер'єр. Виглядає дуже гарно і доречно. Це можна зробити як у ванній кімнаті, так і на кухні.




2. У стіні

Якщо шумоізоляція ваших стін дозволяє це зробити, то впишіть пральну машину в стінній розріз. Робочу панель розмістіть обличчям до ванної кімнати, а задню поверхню використовуйте як полицю під необхідні предмети. Це дуже зручне рішення використовують багато господарів, які вільно розпоряджаються квартирним простором і не запитують дозволу на перепланування.


3. У шафі будь-якої кімнати

Важливо, щоб ця кімната мала гарну вентиляцію і була близька до водопроводу. Ви можете використовувати побутову шафу в передпокої, кухонні меблі або будь-яку іншу речову полицю. Такий варіант дуже зручний для тих, хто любить мультизадачні предмети і комбіновані стилі. Навіть якщо у вас є місце для пральної машинки, заховати її в не відразу помітному місці буде дуже цікавим рішенням, яке здивує ваших гостей. А ще це дуже далеко від маленьких дітей і, звичайно ж, котів.




4. На кухні

Дуже часто господині переносять пральні машини на кухню. Там досить багато місця, а панель пральної машини красиво та елегантно поєднується з холодильником, мікрохвильовою піччю та іншими побутовими предметами. До того ж, якщо у вашій кухонній зоні є робочий простір, то він сам собою вже передбачає місце під пральну машину.




5. У підвішеному стані

Так-так. Прогрес не стоїть на місці й деякі компанії вже винайшли настінні пральні машинки, які значно заощаджують простір і не займають багато місця. Звичайно, вони не такі місткі, проте компактні та легкі у використанні. Користуватися таким винаходом одне задоволення і мрія будь-якої господині.


Таким чином, в квартирному питанні немає нічого неможливого. Ви завжди можете знайти рішення будь-якої проблеми у нашому блозі, зачерпнути нових ідей та креативних рішень з оформлення інтер'єру. Ми збираємо незвичайні, але перевірені методи, які порадують мешканців ЖК «Щасливий». Успіхів!