Купити готову квартиру в Києві: вибираємо «найінстаграмні» місця житла

20.09.2019

Купили готову квартиру в Києві? Напевно, ви захочете похвалитися друзям і знайомим. У сьогоднішнє цифрове століття найкращим способом для цього є Instagram. Тут ваші підписники зможуть побачити вашу квартиру у всій красі. Також прекрасно в кадрі інтер'єр буде виглядати разом із задоволеним обличчям власника. Розповідаємо, які місця житла можна назвати найбільш «фотогенічними».

Вікна. Класика жанру, до того ж багатофункціональна. Особливо виграшний варіант із фото на тлі панорамних вікон. Вони дають достатньо світла, тому кімнати з такими вікнами будуть виглядати на фото натуральніше завдяки природному сонячному освітленню. У вас вікна з широкими підвіконнями? Залишилося роздобути чашку гарячого напою, плед – і фотосет готовий. І, звичайно, з вікон можна сфотографувати шикарний вид, якщо такий є.

Спальня. Місце, яке уособлює домашній затишок, комфорт і тепло. Після перегляду таких фотографій хочеться повернутися додому, щоб самому насолодитися теплом родинного вогнища. Центральне місце спальні – ліжко. Фото на спальному місці є, напевно, в кожної дівчини, а ось з чоловіками такі кадри асоціюються менше.

Вітальня. На відміну від спальні, навпаки, найбільш «людне» місце, особливо якщо ви любите приймати гостей. Вітальня повинна мати свою «фішку», яка привертає увагу, біля якої захочуть сфотографуватися ваші гості. Це може бути камін, цікава картина або інший твір мистецтва, акваріум, навіть меганаворочена сучасна техніка. Все залежить від вашої фантазії, смаків, фінансів.

Кухня. Цікава не стільки сама кухня, скільки фото на кухні. Якщо ви любите готувати, зйомка цього процесу – рецепт для збору лайків в Instagram. Те ж стосується фотографій з результатами ваших кулінарних експериментів.

Тераса. Варіант для власників пентхаусів. Тераса –місце, створене для знімків. Як би ви не сфотографували її, що б там не відбувалося, як би вона не була обставлена – ваші підписники не залишать подібні фото без уваги. До речі, купити готову квартиру в Києві з терасою завжди можна в житловому комплексі бізнес–класу «Crystal Avenue».