Купити квартиру в розстрочку у Львові

13.07.2018

Квартира в розстрочку від забудовника у Львові

Придбання нерухомості – питання, яке постає перед переважною більшістю громадян нашої країни. Але більшість з них не може собі дозволити витратити значну суму грошей. Західні області - не виключення. Вирішенням питання може стати квартира в новобудові у розстрочку у Львові, пропозиція котра з’явилася нещодавно на ринку нерухомості, і вже встигла завоювати популярність.


Наприклад, навіщо студентові платити 5 років за наймане житло, коли можна купити однокімнатну квартиру в розстрочку у Львові, в якій можна буде жити після завершення навчання. Також це стосується, і пенсіонерів. Сплачувати за непотрібні квадратні метри в старому будинку, де старі стіни та величезні тепловитрати, або заощадити на комунальних послугах у комфортній атмосфері нової квартири в розстрочку у Львові. Частиною платежу стане сума, виручена від реалізації старого житла.

Молодим, нещодавно створеним сім’ям, ідеально підходить продаж квартир в розстрочку. Крім життя окремо від батьків, це дозволить їм навчитися планувати сімейний бюджет та відкладати кошти на майбутнє. Головне, правильно розрахувати свої можливості та сили. Позитивні емоції від власної, придбаної нерухомості, не змусять себе довго чекати.

Купити квартиру в розстрочку від забудовника у Львові

Такі пропозиції можна знайти у більшості девелоперів. Відрізнятися вони будуть за ціною, термінами кредитування, пакетів документів, іншими вимогами.

Якщо не звертатись до послуг ріелторів та оформити угоду без посередників, то можна заощадити на комісійних виплатах. Рекомендується перевірити репутацію компанії, з якою ви бажаєте заключити договір купівлі-продажу. Прочитати відгуки в інтернеті, дізнатися у друзів та знайомих, скільки новобудов наразі введено в експлуатацію цим забудовником. Попросити надати повний пакет документів для підписання договору. Якщо виконати усі ці рекомендації, придбання нерухомості буде безпечним та принесе тільки позитивні емоції. Однією із таких компаній є «НоваБудова». Вона представляє свої інтереси у сфері будівництва з 2005 року.

Житловий комплекс «Щасливий» по вулиці Біговій - яскравий приклад тому. Окрім оптимальних умов розташування, тут знаходиться підземний паркінг, дитяче містечко, спортивні майданчики, магазини. Повністю розвинена інфраструктура та екологічний район міста, робить проживання тут зручним та сучасним.