Квартира в таунхаусі: плюси і мінуси

17.05.2018

Квартири в таунхаузі

Купити квартиру в таунхаузі - це придбати щось середнє між міським та заміським житлом. Тут поєднуються усі складові урбаністичних зручностей та свій шматочок прибудинкової ділянки, що характерно для сільської місцевості.

Як правило, квартири в таунхаузі мають цокольний поверх, де розташовуються гараж та пральня, котел опалення. На першому – гостинна, столова, кухня, санвузол, а на другому спальні кімнати. Якщо таке планування має місце у багатоповерховому будинку, то її вартість прирівняна до цін елітного житла, в нашому випадку, ціна буде нижчою за звичайну вартість нерухомості у багатоквартирних будинках. Додатковим плюсом буде відсутність сусідів зверху та знизу, тільки з обох сторін. А це означає, що вас не підтоплять зверху і не буде лишнього шуму.

На території можна буде облаштувати мангал, гойдалки, надувний басейн. Все залежить від вашої фантазії. Будівлі розміщуються в районах, близько розташованих до міст та зупинок транспорту, на відміну від котеджних селищ. Квартири в таунхаузі від забудовника, не завжди мають внутрішній ремонт та котел опалення. Тому, приймаючи рішення про купівлю останньої, потрібно зважити всі економічні складові.


Квартира схожа на таунхауз

Повністю порівняти їх не вдасться, але спробувати можна. Наприклад, проживаючи на першому поверсі, ви завжди будете поруч з гарно озелененою і облаштованою територією, де приємно прогулятися, а на весні гарно квітнуть дерева. Якщо це бокова квартира, то мінімізується кількість сусідів. В ЖК «Щасливий» вирішують такі задачі кардинально. 

На парковках достатньо місця для автомобілів. Прибудинкова територія включає в себе дитячі майданчики, рекреаційні зони, спортивні містечка. 

Неподалік магазини, кафе, аптеки. Все продумано так, щоб житель комплексу мав у своєму підпорядкуванні увесь набір опцій, які необхідні для комфортного проведення часу. І хоча, це не приватний будинок, він максимально наближений до заміського житла. 

А наближеність до транспортних розв’язок та міської межі, роблять його повноцінним, комфортабельним житловим комплексом. У підсумку, ми отримуємо новий будинок, в якому ціна квадратного метра не залежить від посередників. Компанія «НоваБудова» сама будує та продає якісне житло, являючись одним із лідерів на ринку нерухомості. Багато, хто оцінив переваги життя в її комплексах поряд з Києвом. Оцініть і ви!