Продаж готових квартир з ремонтом у Львові

13.07.2018

Готові квартири з ремонтом у Львові

Купівля квартири для кожної людини це подія, яка залишиться в пам’яті на все життя. Звичайно, купуючи квартиру в новобудові, хочеться якомога скоріше заселитися у нове, зручне житло. Але витрата коштів та часу не дає можливості зробити це у максимально швидкі терміни. 

Тому зараз для вашої зручності в ЖК «Щасливий» у Львові можна придбати готові квартири з ремонтом. Ця пропозиція буде актуальною для тих інвесторів, у яких немає часу на виконання ремонтних робіт, закупівлю будматеріалів і пошук бригади робітників. Купівля квартири з ремонтом дозволяє в’їхати у нове житло відразу після отримання права власності. І такою вигідною пропозицією скористалися вже багато наших покупців.

Дизайнерське оформлення квартир

Остаточно вирішивши купити готову квартиру з ремонтом від забудовника у Львові, ви отримуєте максимально відпрацьований дизайн вашого простору.  Вид оздоблювальних матеріалів узгоджується із забудовником у відповідності з дизайнерським проектом. Загалом, ви отримуєте квартиру з ремонтом виконаним на найвищому рівні і за ціною нижче ринкової. Готові рішення – це завжди зручно.

Ремонт та його особливості

Ремонтні роботи розпочинаються з вирівнювання стін, стелі та підлоги. На стіни наклеюються флізелінові шпалери, підібрані за кольором та відтінком. Покриття на підлогу – ламінат у всьому приміщенні, окрім ванної та санвузла – тут кладеться високоякісна плитка, на стелях змонтовані підвісні конструкції. Також в перелік ремонтних робіт входить сантехнічне обладнання, встановлення міжкімнатних дерев’яних дверей, вкладання електропроводки та монтування фурнітури до неї. 

У квартирі передбачено оформлення робочої зони на кухні. Вагомим аспектом є підлога з підігрівом, яка дозволить вам насолоджуватись затишком та теплом, незалежно від погоди та пори року. Беззаперечним аргументом на користь такого рішення є наявність котла автономного опалення, енергозберігаючих склопакетів та двофазного лічильника електроенергії. Усі ці опції дозволяють суттєво заощадити сімейний бюджет власників такого житла.


Якщо вас зацікавила пропозиція – купити готову квартиру від забудовника, не втрачайте часу, звертайтесь у наші відділи продажу та купуйте! Менеджери проінформують вас по кожному питанню та зорієнтують у вартості, допоможуть підібрати найкращі планування. Купуйте нову квартиру з ремонтом та оцініть усі переваги від покупки!