Продаж квартир в Личаківському районі Львова від забудовника

25.06.2018

Квартири у Личаківському районі Львова

Купити квартиру в Личаківському районі – досить вигідна інвестиція. Чисте повітря, велика кількість зелених насаджень, а також віддаленість від великих доріг і тиша лісу. Ідеальні умови для життя. Інвесторів приваблює можливість купити квартиру в новобудові у Личаківському районі.

Новий будинок в ЖК «Щасливий» збудований з високоякісних матеріалів. Індивідуальні планування, просторі кімнати, підземна парковка, упорядкована територія, спортивні спорудження, фонтан, консьєрж, кімната відпочинку на першому поверсі. Відчути привілеї життя в ЖК в Личаківському районі Львова можна просто зараз.

Перша черга здана в експлуатацію, будуються ще два корпуси. Місце розташування корпусів – вулиця Бігова. Вартість квадратного метра у цій новобудові найпривабливіша серед усіх пропозицій первинної нерухомості. Продажі стартували у 2017 році. У пішій досяжності знаходяться школа та дитячий садок. Неподалік розмістилися заправка та аптека. Велика кількість аргументів на користь того, щоб придбати нерухомість в ЖК «Щасливий».


Квартира у новобудові в Личаківському районі

Компанія «НоваБудова» маючи демократичні ціни, надає розстрочку на купівлю квартир в ЖК «Щасливий». Переваги купівлі житла у новобудові з усіма зручностями та комфортом, очевидні. Можна просто зараз зателефонувати у відділ продажу, де вам допоможуть обрати оптимальний варіант квартири, кращу ціну у цьому сегменті нерухомості та підберуть систему оплати. Уклавши договір сьогодні – ви станете щасливим власником нової квартири одного з найкращих ЖК Львова.