Продаж квартири в новобудові в Києві — всі складові ідеальної покупки

02.11.2018

От де-де, а при покупці житла краще не давати собі права на помилку, згодні? Продаж квартир в новобудовах зараз справа поширена, асортимент пропозицій дійсно вражає. Сьогодні поговоримо про те, що має бути включено в пакет «квартира в новобудові в Києві». Купуйте продумано, але спочатку прочитайте наш список, щоб вибирати ретельніше і залишитися задоволеним власником нового житла.

Отже, які переваги будуть у вас, якщо купити квартиру в новобудовах Києва на первинному ринку?

1. Більш зручне розташування.

Потрібно відзначити, що забудовники намагаються обирати для будівництва дійсно зручні райони або квартали Києва, або ж починають власним будівництвом розвивати певний район передмістя, який потім так розростається і обживається, що сам стає маленьким містечком. А багато людей з огляду на гарну альтернативу обирають саме таке облаштування, а не розташовані впритул один до одного будинки в столиці.

2. Влаштована інфраструктура, нові дитячі майданчики і озеленення.

Зараз це вже не «фішка», а необхідність. Крім того, навряд чи покупцям захочеться купувати квартиру в пустому, необлаштованому місці, де немає ні магазинів, ні транспорту. Але деякі фірми-забудовники йдуть ще далі та створюють комфортні й приємні ЖК з естетичним ландшафтним дизайном та озелененням, де можна гуляти, відпочивати, грати з дітьми, займатися спортом, де є не тільки пара магазинів, а й супермаркети, кафе, кав'ярні та інше. Також вирішують і транспортне питання: маршрутні таксі підходять фактично до житлового комплексу. Територію ж комплексу роблять закритою від сторонніх. І зараз таких новобудов у Києві можна знайти все більше.

3. Підземні паркінги.

Власники автомобілів знають, що ситуація з парковками у місті досить напружена. Тому, якщо ви вибираєте квартиру в новобудові в Києві або ж передмісті, зверніть увагу на забудовників, які пропонують рішення цієї проблеми. У таких ЖК, як правило, організовані наземні гостьові паркінги і підземні парковки з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Більше жодних крадіжок, угонів, вандалів і впливу погоди.

4. Нові комунікації в будинках.

Важливий фактор, яким точно і, на жаль, не можуть похвалитися старі будинки в місті. І нескладно припустити, що старі труби значно впливають на якість води.

5. Сучасні планування.

Ті, хто жили в радянських будівлях або зведених у 90-і роки знають, що практично скрізь планування нічим не відрізнялись. Це нудно, одноманітно і часто незручно. Тому забудовники на первинному ринку орієнтовані на споживачів та сучасні тенденції. Планування відрізняються ергономічністю, тобто там можна відтворити практично будь-який інтер'єр.

6. Послуги ЖЕК і новий рівень сервісу будинків.

Новий підхід до сервісу будинків демонструє все більше забудовників. Власна служба управління або ЖЕК, світлий, приємний хол, привітний консьєрж за ресепшеном, зони відпочинку і очікування, колясочні кімнати для зберігання громіздких предметів — це «небо і земля» у порівнянні зі старими парадними на вторинці. Адже атмосфера і якість життя залежать навіть від перших кроків у будинку, куди ви будете повертатися щовечора.

Тому, навіть якщо ви живете в старому будинку або хрущовці й давно хочете квартиру в новому будинку, не відкидайте цю ідею. Адже в передмісті Києва квартиру в новобудові купити можна навіть дешевше, ніж в місті і, продавши старе житло, вигідно вкластися в нове, яке буде і подобатись, і служити вам набагато довше.