Ще одну серію і спати

29.05.2017

Як же сильно ми любимо серіали. Вони занурюють нас в зовсім інший світ, знайомлять зі своїми персонажами і змушують забути про проблеми. Хто не мріє прийти додому після складного навчального та трудового дня і зануритися в цікаву та захоплюючу картину? Але у популярних серіалів є один недолік - вони нескінченні. Вас чекає 10 сезонів і 4 роки безсонних ночей. Але ж так хотілося задовольнити свою цікавість трохи раніше.

Саме тому ми зібрали для вас рейтингові серіали, які реально подивитися за тиждень. Ви можете розтягнути перегляд на скільки завгодно і спокійно спати вночі. Дивимося.

Одного разу вночі

The Night Of


Історія розповідає про молодого таксиста, який закохується в свою пасажирку і проводить з нею ніч. На ранок дівчина виявляється мертвою. Його звинувачує поліція, рідні потерпілої та все місто. Хто ж насправді винен в її смерті, як розгорнулася історія і куди приведе це заплутане детективне розслідування?

Кінець параду

Parade's End


Цей серіал дуже підійде для цінителів британської витримки і аристократичного характеру, а також для фанатів Бенедикта Камбербетча. У головного героя стійкий характер, чіткі моральні принципи і вроджена вірність. Ось тільки все йде не за канонами, коли він закохується в одну дівчину. Як вчинити, якщо твоє життя ніколи не буде колишнім після цієї зустрічі?

Що знає Олівія?

Olive Kitteridge


У чому полягає сімейне щастя? У цьому серіалі розкриваються всі тонкощі щоденного буття і взаємин між батьками та їхніми дітьми. Захоплююча історія, красива музика та безліч таємниць, що незрозумілі глядачеві. Режисерові вдалося підібрати акторів відповідно до типажів головних героїв і це точне влучання не дозволить вам відірватися від екранів.

Порожня корона

The Hollow Crown


Для любителів історичного жанру дуже підійде ця картина всього в 7 серій. У серіалі розкриваються 3 автопортрети - Річарда II, Генріха IV і Генріха V. Їх долі дуже вплинули на хід розвитку історії та змінили життя мільйонів людей. До того ж, якщо ви давно хотіли познайомитися з творчістю Вільяма Шекспіра, то можете почати саме з цієї екранізації.

Краса всередені

The Beauty Inside


Головний герой серіалу Алекс щоранку прокидається в тілі, свідомості та долі іншої людини. Він проживає день з його життя, знайомитися з його почуттями, переживаннями, страхами і симпатіями. Після перегляду цього серіалу починаєш більше розуміти інших людей і менше засуджувати їх за їхні вчинки. Адже ти ніколи не був в їх шкурі й не знаєш через що їм довелося пройти, щоб сьогодні стати такими, якими вони є.