Що унікального у житлі бізнес–класу?

30.05.2019

Більшість людей перед купівлею квартири звертають увагу не лише на планування і район, а й на інфраструктуру та комплектацію житлового комплексу. Тому забудовники будують краще житло, ніж звичний житловий фонд України.

Серед всіх класифікацій новобудов, приваблюють квартири бізнес–класу. У Львові це житло має такі переваги, яких немає у нерухомості інших сегментів. А тепер детальніше.

Що таке квартира бізнес–класу у Львові?

Для квартир такого сегмента важливий статус оточення. Поруч мають розташовуватися супермаркети, салони краси, ресторани, кав’ярні, фітнес–клуби. Прибудинкова територія має бути озелененою і облаштованою дитячими майданчиками.

Зазвичай квартири в таких будинках просторі, світлі. Вони мають низку переваг не тільки перед житлом попередніх поколінь, а й житловими комплексами класу комфорт. Однак саме проєкти бізнес–класу виводять на абсолютно новий рівень сучасні принципи створення житла.

Говорячи більш конкретно, можна сформулювати три переваги такого класу:

  • Більша свобода. Новобудова бізнес–класу знаходиться у найбільш вигідному місці у порівнянні з будь–яким іншим житлом. Наприклад, район, що знаходиться неподалік від історичного центру і водночас поза туристичними маршрутами.
  • Більший комфорт. Житло у новобудові комфортніше, ніж квартири в Україні у будинках ХХ століття, тоді як квартира бізнес–класу у Львові може посперечатися з кращими апартаментами Відня, Мадрида та Берліна.   
  • Більш високий статус. Наявність квартири у центрі міста з просторими кімнатами може не лише потішити самолюбство, а й стати рейтинговою інвестицією. У таке житло можна запрошувати бізнес–партнерів, проводити там презентації та творчі івенти.

Трохи про переваги

  • Великі вікна, просторі ванні кімнати, відкрите планування та використання кожного квадратного метра з користю — це все у кожній квартирі.
  • Не просто якісні, а й досить дорогі матеріали, які використовувалися на всіх етапах будівництва. Це означає довговічність, економію та ефективність систем опалення, освітлення та водопостачання.
  • Все зроблено для комфорту і безпеки мешканців не лише у самих апартаментах, а й на території будівлі та коло неї. Просторі під’їзди, система охорони, вантажні ліфти, сучасно облаштований паркінг. Територія коло будинку, оформлена з урахуванням останніх тенденцій ландшафтного дизайну.

Всі принципові переваги такого житла можна побачити під час безпосереднього перегляду.